O2 neplatná smlouva?

192
11.4.13 13:59

O2 neplatná smlouva??

Ahoj chci se zeptat. Jsem u O2 a na můj vkus platím moc peněz za to nic co mi nabízí. Ale bohužel mám smlouvu až do roku 2015 což je dlouho. Ale k věci, volala mi paní z Vodafonu a nabízela paušál, ale řekla jsem jí že jsem u O2 a mám smlouvu, ona mi řekla že jak se měnilo DPH že je defakto neplatná. Nevíte o tom něco někdo prosím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1258
11.4.13 14:11

A od kdy tu smlouvu máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
11.4.13 14:11

@jitukka netuším, ale teď psali na netu, že O2 vyšlo s novými tarify. Např za 749,– budeš mít neomezené volání do všech sítí, třeba by ti to změnili.

Tady máš ten článek:
http://www.novinky.cz/…u-valku.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.4.13 14:13

O2 dneska představilo nový tarify, na který můžeš přejít i že stávající smlouvy. Výrazně levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
11.4.13 14:22

Doporučuju zavolat a pohrozit, že chceš přejít k někomu jinýmu. Taky jsme platili moc, stačil jeden telefonát a najednou to šlo… měsíčně ušetříme až 800,– ;) Nic za to nedáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.4.13 14:24

Z @petrul myslim že po dnešku ji konkurence nic lepšího nenabídne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
11.4.13 14:39
@mooch píše:
Z @petrul myslim že po dnešku ji konkurence nic lepšího nenabídne :jazyk:

hele, tyhle tarify bude mít za chvíli každej operátor… a boj o zákazníka je fakt velikej. Jak píšu, za zkoušku nic nedá ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
11.4.13 14:43

Stačí vyhrožovat odchodem ke konkurnenci ;) říct jim jaký podmínky ti konkurence nabízí a to by ses divila, co jde s tarifem udělat ;)
já už mám takhle 6 let u vodafonu tarif, který v tabulkách nenajdeš ;) a to jim vyhrožuju takhle co rok a jde to pokaždé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
11.4.13 14:44

No i když máš smlouvu do roku 2015,tak si můžeš tarif měnit jak potřebuješ…pokud jsi měla ale dotovaný telefon, tak musí být v té cenové relaci s jakou ti ten telefon dávali…jinak ale můžeš mít i tarif levnější…já ho také dřív měnila z méně výhodného na lepší…zajdi si spíš do kamenného o2 a oni ti něco nabídnou…zatím můžeš mrknout na net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.4.13 14:44

RndrS g @petrul
Tak jasné že to časem asi dorovnaj. Mě jen pobavila představa, jak dneska volá na operátora s tím, že má výhodnější nabídku. Zvlášť když může lehce přejít na výhodnější u nich.
To bych fakt chtěla být v kůži operátora a vychutnat si ji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
11.4.13 14:46

Holky, ale vyhrožovat můžete, pokud máte volný ruce. Pochybuju, že ve chvíli, kdy je tam uvázaná ještě na dva roky se budou snažit jí nabídnout lepší tarif. Proč by to dělali?? Má smlouvu a je zavázaná platit. Že smlouva není platná kvůli změně dph je podle mého blbost. To jen operátorka na lince potřebovala získat hodně nových duší a tak lhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.4.13 14:47
At
@mabis píše:
Stačí vyhrožovat odchodem ke konkurnenci ;) říct jim jaký podmínky ti konkurence nabízí a to by ses divila, co jde s tarifem udělat ;)
já už mám takhle 6 let u vodafonu tarif, který v tabulkách nenajdeš ;) a to jim vyhrožuju takhle co rok a jde to pokaždé ;)

ja teď odcházela tmobilu. Taky jsem dostala mimotabulkovy tarif. Snažili se, to jo, ale i s tím co mi mohli nabídnout, byli cca 10× dražší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.4.13 14:49
@Virginia píše:
Holky, ale vyhrožovat můžete, pokud máte volný ruce. Pochybuju, že ve chvíli, kdy je tam uvázaná ještě na dva roky se budou snažit jí nabídnout lepší tarif. Proč by to dělali?? Má smlouvu a je zavázaná platit. Že smlouva není platná kvůli změně dph je podle mého bst. To jen operátorka na lince potřebovala získat hodně nových duší a tak lhala.

Ne ne, fakt může přejít na nový, i když je uvazana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
11.4.13 14:54

@mooch Ale o tom nepíšu. Píšu o tom, že nemůže (samozřejmě podle toho, jakou má smlouvu) nejspíš odejít od jejího operátora. Že se v rámci stávajícího operátora dají měnit tarify je běžné a může to zkusit. Jsme si nerozuměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.4.13 14:57

@Virginia
Jo to jo, jsemto nepochopila. Jinak s tím dph si taky myslím, že to je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová