Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, třeba mi tu některá poradite. U nás ve městě nabízí k pronájmu byt a výherce se zjistí podle obalkove metody. Moje otázka zní pokud by jsme dali nejvyšší nabídku a tudíž by jsme ten byt měli dostat my, je možné to pak odmítnout? Aby to pak dostala další nabídka? Děkuji ![]()
Jako líbil se mi ten byt ale přišli jsme i na pár nevýhod a pořád se rozhodujeme jestli to zkusit nebo ne, takže kdyby jsme to zkusili, vyhráli a pak se rozhodli že to nechceme jestli je ta možnost
@Markett3 Nedostali jste k tomu nějaké formuláře, kde by byly podmínky napsány? Nebo se koukni na stránku obce (pronajímatele).
Tak dokud nemate podepsanou smlouvu o pronajmu atd, tak podle mne odstoupit muzete vzdy…
My to měli tak, že na začátku se skládala jistina (byl to cca 2× nebo 3× nájem) a pokud bychom vyhráli a odmítli, tak by tato jistina propadla…
Mělo by to vše být napsané v podmínkách soutěže. Většinou to mívají města ošetřené a platí se za odstoupení „pokuta“
@Pandulka píše:
My to měli tak, že na začátku se skládala jistina (byl to cca 2× nebo 3× nájem) a pokud bychom vyhráli a odmítli, tak by tato jistina propadla…
Mělo by to vše být napsané v podmínkách soutěže. Většinou to mívají města ošetřené a platí se za odstoupení „pokuta“
My to měli taky takto. Museli jsme předem zaplatit 10 % hodnoty bytu. Kdybychom vyhráli a odmítli, peníze by propadly obci.
Působí to na mě tak, že chcete podat dvě obálky a pak odmítnout vyšší nabídku
Pokud odstoupíte, jistě to nebude zadarmo a zaplatíte nějaké,,storno,, všichni to mají dobře ošetřené. Nabízejte jen tolik, kolik jste za to ochotni dát ![]()