Obaly na učebnice pro 1. třídu

258
3.9.11 16:39

Obaly na učebnice pro 1.třídu

Ahoj maminky, možná mám hloupý dotaz, ale syn dostal učebnice matematiky, která má rozměry 16,5×23cm a takový obal jsem nesehnala… Jasně že si ho můžu vyrobit tím že zkrátím jiný… ale napadlo mě jestli vůbec něco existuje… pak máme pracovní sešit na prvouku také větších rozměrů, navíc se otevírá jako notový sešit a v papírnictví mi sdělila paní že takové obaly nevedou… koukala jsem na net a našla nějaký univerzální… Proto se ptám, zda existují obaly krom A4,A5,A6… a pokud ano, kde je sehnat. Moc děkuji. Krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2566
3.9.11 16:44

Určitě existujou, my máme taky nestandartní velikosti knížek- koupila jsem tuším v Tescu sadu obalů pro 1.stupeň a ty knížky co se nevejdou nebo nesedí beru k nám do papírnictví a mimo jediné knížky nebyl zatím problém (syn je teď ve 3.třídě). Radím zkusit jiné papírnictví- oni toho teď mají dost- jak zboží tak zákazníků a nemusí být uplně vstřícní a ochotní. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.9.11 17:23

Jasně že jiné papírnictví. U nás v papírnictví mají obaly úplně všechny. Prostě tam doneseš všechny učebnice a paní mě prodá přesně ty které potřebuju na míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30412
3.9.11 17:49

Taky chodím u nás do papírnictví. Dám ji knížky a za chvíli je mám všechny obalené. Já teda zatím chodím se svýma učebnicema na balení ne s knížkama dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25183
3.9.11 17:51

existuje
tu velikost si tam nastavíš sama /zalepí se to takovým proužkem jak na dopisní obálce/

Já šla s učebnici do papíráku a paní my jej našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí