Obavy mé dcery

Anonymní
12.8.21 10:18

Obavy mé dcery

Má 17letá dcera se pořád obává, jestli je na svůj věk normální. Na mé rady, nebo rady manžela neslyší a ja si už nevím rady. Nebaví ji žádné párty, nejraději je doma, kde si čte, jednou za čas jde s kamarádkou ven a o kluky zájem nemá. Podle mě je naprosto normální, ale jak jsem psala, jede si svoje. Nevím jak ji uklidnit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37283
12.8.21 10:26

Tak ji řekni, že i kdyby nebyla normalni, je svá a to je podstatnější. Být šťastná sama se sebou a dělat co tě baví je přece důležitější, než zapadat do kolonek nějaké normy a nikdo přece nemusí dělat všechno, co dělají ostatní. Ja třeba diskuze o tom, co je normální nemám ráda, pro každého to znamená něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66460
12.8.21 10:28
@Anonymní píše:
Má 17letá dcera se pořád obává, jestli je na svůj věk normální. Na mé rady, nebo rady manžela neslyší a ja si už nevím rady. Nebaví ji žádné párty, nejraději je doma, kde si čte, jednou za čas jde s kamarádkou ven a o kluky zájem nemá. Podle mě je naprosto normální, ale jak jsem psala, jede si svoje. Nevím jak ji uklidnit.

nepsala jsi tu nedávno jako ta dcera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
12.8.21 10:41

Tvou dceru ti tiše závidím. :mrgreen: Podle tvých slov to musí být moc fajn holka. Ať si nedělá nic z toho, že je jiná než ostatní holky.

• Citovat
  • Upravit
53190
12.8.21 10:49

Tak jí řekni, že není normální. Je unikátní, originální. Kdo chce být v 17 normální? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
12.8.21 10:59

Mé dcery ve stejném věku na nic podobného nechodí ani nevím, že by někdo nějaké párty pořádal. Určitě je to dost i covidem. Každý je v něčem jiný než ostatní, ale toto zrovna mi jako nenormální nepřijde.
A ano, své dcery považuji za unikátní i normální zároveň. Jsou fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44322
12.8.21 11:44

Moje 16 letá dcera (jde do druháku) taky po párty nechodí, kluci jí nezajímají. Chodí s kamarády ven, jezdí na koni, chodí se psem, čte, maluje,…
Ani její kamarádky po párty nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
12.8.21 11:46

Buď v klidu, tyto obavy mám stále a to je mi už 30 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
12.8.21 12:50

Já jsem byla v 17 to samé, akorát v dlouhodobém vztahu, sestra teď v 17 úplný opak mě 😁 skoro každý týden akce atd
A rozhodně si ani jedna nepřipadáme divná, každá je sama sebou a dělá to, co jí baví a tak to má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí