Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, 15 mi bylo v unoru a od te doby jsme jeste nevyridili OP. U nas na urade maji minimalni pocty volnych terminu takze nejbrzzsi byl az v kvetnu ale pak jsme na to zapomneli. Ted maji az v cervnu. Daji mi pravdepodobne pokutu? A mohla bych tam prijit brzo rano bez objednani? dekuji.
Neříkej, že nebyl čas se tam od února dostat, nebo vlastně ses tam mohla už objednat dopředu na ten únor…..každopádně není problem tam přijít kdybykoliv rano bez objednání, jen je potřeba chtít a nehledat důvody proč to nejde ![]()
Nikdo ti žádnou pokutu nedá. My jsme vždycky přišli pozdě (už jsem to vyřizovala dvěma dětem, teď půjde se třetím a taky až po 15. narozeninách), vždycky si povzdechli, že jdeme pozdě a tím to skončilo. Jen to fakt neodkládej. Horší by bylo, kdyby tě chtěli někde legitimovat policajti to už by na pokutu bylo.
@carsa494 To ano, Dekuji. jinak Vzdy jsem si brala pas jako doklad na jakekoli vylety
@izabe nas urad ma uredni dny jen pondeli a utery..
A ver nebo ne, Prvni terminy byly v kvetnu a to byly ty 2 dny ![]()
@natalie82929 píše: Více
Divný, většinou jsou pondělí a středa celý den a jinak omezeně. Pokutu nedostaneš, já teda termín nikdy nedělala a šla rovnou v úřední hodiny.
Ale OP si můžeš nechat vyřídit i na jiném úřadě než kde máš TB
a úřední hodiny jsou po a středa - zvláštní ze by to mate jinak
I kdyby … Tak už jsi to dávno mohla mít vyřešeno. Obj ses nemusela a mohla jsi tam jít jen tak. ![]()
Zas jen ubohé výmluvy. ![]()
@Šmoulice píše: Více
Tak je jí 15, musí tam jít asi s rodičem, ne? Takže výmluvy budou asi na jejich straně.
Na všechny úřady co znám se dá jít i bez online objednání, jen to nemáš na čas. Takže tato výmluva neprojde. Navíc nemusíš už chodit na svůj úřad, ale můžeš jít na jakýkoliv.
Věř nebo ne, OP ti vyřídí kdykoliv během úředních dnů i bez objednání. Jen musíš čekat, až na tebe přijde řada. Objednání je jen pro ty, co čekat nechtějí a myslí dopředu. Takže tam naklusej hned první následující úřední den.
V pohodě:-) Moje dcera šla žádat až po 16. narozeninách. A syn šel žádat taky někdy v 16, ale občanku si vyzvedl až někdy v 19… Měli pas.
Většinou můžeš přijít bez objednání, je to hned.