Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Agusaguss
Vietnam, narodnost nejak ovlivnuje proces schvalovani?
Dekuji
@Anonymní píše:
AhojZadala jsem o obcastvi 11.2022 a zatim zadne odpovedi.
Zadal nekdo v 2022 o obcanstvi a ma uz schvalene nebo dostal nejaky odpoved?
A nebo za jak dlouho jste dostali odpoved? Nevim jestli tam mam zavolat nebo radsi jeste pockat
Dekuji![]()
Zavoláním a zeptanim nic nezkazis. Směle do toho.
Zavolala bych a zeptala se. Taky se ta žádost mohla někde ztratit.
@Anonymní píše:
AhojZadala jsem o obcastvi 11.2022 a zatim zadne odpovedi.
A nebo za jak dlouho jste dostali odpoved? Nevim jestli tam mam zavolat nebo radsi jeste pockat
Dekuji![]()
Ahoj, doporučuji napsat na ministerstvo vnitra e-mail v jaké fázi se nachází tvá žádost. Nezapomeň napsat číslo jednací. Já jsem Občanství dostala minulý rok a čekala jsem na vyřízení skoro 2 roky. 2× jsem se ale připomněla právě tím e-mailem.
Muz zadal loni po novem roce, letos v kvetnu mel slib. Ozval se po zhruba roce, menil praci a hlasil to a u toho se zeptal, jak to vypada, potom do mesice odpovedeli. A to ma slozitou puvodni narodnost do dnesni doby. Co vim z okoli, tak se obvykle ozyvaji az po dotazu, jinak to muze trvat i nekolik let.
@Anonymní píše:
Muz zadal loni po novem roce, letos v kvetnu mel slib. Ozval se po zhruba roce, menil praci a hlasil to a u toho se zeptal, jak to vypada, potom do mesice odpovedeli. A to ma slozitou puvodni narodnost do dnesni doby. Co vim z okoli, tak se obvykle ozyvaji az po dotazu, jinak to muze trvat i nekolik let.
Poslala jsem email a dostala jsem tohle, tak uvidime ![]()
Prave mam to spolecne se synem
zadala jsem po porodu o obcanstvi.
Tak dobrý, ne? Asi toho mají dost, tak když někdo určuje, vytáhnou to z hromady a řeší. Hodně štěstí.
@inkakřivák píše:
Tak dobrý, ne? Asi toho mají dost, tak když někdo určuje, vytáhnou to z hromady a řeší. Hodně štěstí.
Ano.
Dekuji ![]()
@Anonymní píše:
Poslala jsem email a dostala jsem tohle, tak uvidime
Prave mam to spolecne se synemzadala jsem po porodu o obcanstvi.
Presne tohle prislo nam a na den presne se nam ozvali s dobrou zpravou. Byl to prijemny sok pro nas
urcite to dopadne, jenom pokud budou chtit doplnit neco, tak pocitejte mesic dalsi po odeslani dokumentu. A taky asi zalezi kam spadate, ale porom do slibu byli 2 dalsi mesice.
@Anonymní píše:
Presne tohle prislo nam a na den presne se nam ozvali s dobrou zpravou. Byl to prijemny sok pro nasurcite to dopadne, jenom pokud budou chtit doplnit neco, tak pocitejte mesic dalsi po odeslani dokumentu. A taky asi zalezi kam spadate, ale porom do slibu byli 2 dalsi mesice.
Pod Kralovehradecky kraj
super dekuji ![]()
Kolegyně čekala na občanství přes dva roky. A to je tady přes patnáct let vdaná.
Ahoj
Zadala jsem o obcastvi 11.2022 a zatim zadne odpovedi.

Dekuji