Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
Obracím se na Vás s dotazem ![]()
Dneska jsem se prohlašovala k bance. Ten účet spravujeme s našimi… Mám svůj, ale naši mají také ten jejich. Dala jsem třikrát špatné heslo a účet se mi zablokoval. Potom jsem to minimalizovala, spustila aplikaci znova a teď mi to píše, že mám zavolat na nějaké číslo…tak jsme to udělali a oni nám řekli, že musíme mít KB klíč. Přesto to zkouším - nenapadá někoho z Vás, jak to lze řešit jinak? Jak jde ten účet odblokovat? Protože banka je asi padesát kilometrů odsud a všichni jsme v práci…
Děkuji za jakoukoliv radu😘
Tak potřebujete asi ten KB klíč. To je aplikace v mobilu. Aby jste ji zprovoznili, tak musíte do bankomatu.
Já to tak právě udělala a mám to… Jen mě zajímalo, zda neexistuje jiné řešení, něco méně komplikovaného… ![]()
@Mia2020 píše:..jen přidám obdobnou zkušenost, ovšem u Monety…
Ahoj
Obracím se na Vás s dotazem
Dneska jsem se prohlašovala k bance. Ten účet spravujeme s našimi… Mám svůj, ale naši mají také ten jejich. Dala jsem třikrát špatné heslo a účet se mi zablokoval. Potom jsem to minimalizovala, spustila aplikaci znova a teď mi to píše, že mám zavolat na nějaké číslo…tak jsme to udělali a oni nám řekli, že musíme mít KB klíč. Přesto to zkouším - nenapadá někoho z Vás, jak to lze řešit jinak? Jak jde ten účet odblokovat? Protože banka je asi padesát kilometrů odsud a všichni jsme v práci…
@Mia2020 píše:
Ahoj
Obracím se na Vás s dotazem
Dneska jsem se prohlašovala k bance. Ten účet spravujeme s našimi… Mám svůj, ale naši mají také ten jejich. Dala jsem třikrát špatné heslo a účet se mi zablokoval. Potom jsem to minimalizovala, spustila aplikaci znova a teď mi to píše, že mám zavolat na nějaké číslo…tak jsme to udělali aoni nám řekli, že musíme mít KB klíč. Přesto to zkouším - nenapadá někoho z Vás, jak to lze řešit jinak? Jak jde ten účet odblokovat? Protože banka je asi padesát kilometrů odsud a všichni jsme v práci…
Bez toho klíče se nehneš. Takže buď na pobočku, nebo bankomat. Jak se ti povedlo zadat třikrát po sobě špatný heslo? ![]()
@Mia2020 píše:
Já to tak právě udělala a mám to… Jen mě zajímalo, zda neexistuje jiné řešení, něco méně komplikovaného…
@Mia2020 píše:
Já to tak právě udělala a mám to… Jen mě zajímalo, zda neexistuje jiné řešení, něco méně komplikovaného…
Ne neexistuje bankomat snad nemáš 50 km daleko.
Ja mam postovni a musela jsem na pobočku. Nemam teda nic v mobilu, mam to jen pres pocitac
@arinecka píše:
Bez toho klíče se nehneš. Takže buď na pobočku, nebo bankomat. Jak se ti povedlo zadat třikrát po sobě špatný heslo?
U mě to byla i vina banky, meli nejaky problém, zadavam totiz kod, ktery mi poslou. A kod nepřišel ani po vypršení lhuty, tak jsem se znovu prihlasila a pak přišel kod, ale ten stary, coz jsem nevedela. A uz byl spatny, nevzalo mi to. Tak jsem myslela, ze je to špatně vytukane a prihlasila se znovu. A zase přišel starý kód. a ještě pěkně do třetice ![]()
U KB už je snad přihlášení jen pomocí klíče, SMS už neposílají. Mám KB a žádné heslo nic nezdávám, jen v KB klíči udělám otisk prstu a hotovo. Samozřejmě se to musí nejprve nastavit a spárovat. Do bankomatu se nutně nemusí, ten kod co to vyžaduje je i na smlouvě o bankovnictví tuším. Vím, že jsem to hledala při koupi nového telefonu, abych nastavila znovu.
Přidám zkušenost s RB. Utopil jsem mobil. Pro přihlášení jsem potřebovala RB klíč. Bohužel přes veškerou snahu jsem nakonec musela na pobočku. Nic nefungovalo.
@Jolynka píše:
U KB už je snad přihlášení jen pomocí klíče, SMS už neposílají. Mám KB a žádné heslo nic nezdávám, jen v KB klíči udělám otisk prstu a hotovo. Samozřejmě se to musí nejprve nastavit a spárovat. Do bankomatu se nutně nemusí, ten kod co to vyžaduje je i na smlouvě o bankovnictví tuším. Vím, že jsem to hledala při koupi nového telefonu, abych nastavila znovu.
Naštěstí KB klíč ještě není povinný, SMS ověřování funguje. Až mě budou nutit k nainstalování toho odpadu do telefonu, tak účty u KB zruším.
Kdyz uz budes na te pobocce, tak KB rovnou zrus. A porid si Airbanku
Kvuli tem jejich slavnym klicum mi trpelivost s KB dosla asi pred 12 lety a odejit od nich bylo to nejlepsi, co jsem mohla udelat.
@vokishka píše:
U mě to byla i vina banky, meli nejaky problém, zadavam totiz kod, ktery mi poslou. A kod nepřišel ani po vypršení lhuty, tak jsem se znovu prihlasila a pak přišel kod, ale ten stary, coz jsem nevedela. A uz byl spatny, nevzalo mi to. Tak jsem myslela, ze je to špatně vytukane a prihlasila se znovu. A zase přišel starý kód. a ještě pěkně do třetice
Aha, tak to pak jo ![]()
@Mia2020 ja teda nemam aplika v mobilu jen internet bankovnictvi a kdyz jsem si omylem blokla ucet a volala na cislo callcentra tak stacilo ho zmenit mailem..