Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, chci se zeptat mám od vcera blokly krk a k tomu se přidala bolest hlavy a pocit na zvracení. Poté jsem začala mít i náhle bolesti v,, podbrisku" nevím jak to popsat, někdy když se pohnu,, spatne '' tak to bolí a prijde mi jako kdybych to mela nastydle. Myslím že kolem vaječníků (vejcovodu) to mam, jen na leve straně a i k tomu tlak na konecnik. Menstruaci bych mela dostat až za cca 12 dnu. Nevíte co by to mohlo být?
Dobrý den,
Chvíli po skončení menstruace mě začalo bolet uprostřed podbřišku, bolest mě nijak neomezuje, jsem po císařském řezu 2 a půl roku zpátky a bolí mě v okolí jizvy, jakoby mě tam tlačí. Není to prudká bolest, poslední dobou se objevuje častěji. S manželem jsme se domluvili že zkusíme druhé miminko a začalo mě to bolet den po prvním nechráněném styku, cca 2-3 dny po menstruaci. Ovulaci mám celkem přesně uprostřed cyklu, cítím ji na sobě. Test jsem si pro jistotu dělala a je negativní. Další menstruaci mám mít 9.1. V pondělí zavolám Dr a objednám se ale vrtá mě hlavou co to může být. Nemáte někdo zkušenost?