obcasna vecerni teplota...jesle ?

59
13.1.06 00:56

obcasna vecerni teplota...jesle ?

Ahoj holky,

chtela bych se zeptat, jestli ma nekdo zkusenost s nasledujicim problemem : ma 2 a pul rocni dcera ma posledni dobou obcas vecer teplotu, kolem 38. Je unavena, vetsinou si lehne, je videt, ze ji neni dobre. Doktor to pripsal prichodu brasky, kteremu jsou ted 4 mesice. Casto jsou z toho deti ve stresu, jsou unaveny…
Taky chodi do takove predskolky od svych 26 mesicu (zacala chodit mesic pred narozenim brasky). Ted samozrejme po narozeni se trochu zmenila, casto si stezuje, ze ji neco boli - dobre pochopila, ze kdyz si stezuje, tak treba nemusi jit spat, podle me dela vse, aby upoutala pozornost. Ne ze bychom se o ni mene starali, ale ona je trosku citlivka, a tak to mozna hur snasi.
No zkratka, myslite, ze ta taplota muze byt z toho ? Zadne jine symptomy nema.
Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
327
13.1.06 08:48

No já myslím,že je to možné, má starší dcerka je to samé, kdykoliv byl nějaký větší problém, začalo jí být zle a dostala teplotu. Kdykoliv jsme jeli k moři, vždy s léky a dokonce se mi stalo,že v čase kdy chodila do školky,tak školku vykradli a ona z toho byla tak vystrašená, že si málem vyvolala slepák. Ale teď je jí 11 a řekla bych, že už je v poho. Švagrová má syna a ten na to také trpí, z ničeho nic je mu zle a má teplotu, asi má větší strach ze školy a tak mu na to to tělíčko takhle reaguje. A to už je prosím sedmák. A o sobě ani nemluvím, já jakmile se nedej bože dostanu do nemocnice, okamžitě tím odloučením mám horečky :lol: věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
13.1.06 08:58

Ahoj, myslim ze to s tim souviset muze. Vycetla sem ze obecne pro ditko prichod sourozence byva nejhorsi ve veku 2-5l(zarleni atd…). Moje starsi dcera od svych 3l jezdiva kazdy rok na mesic do PL k nasi rodine, ke konci se ji uz stiska kazdy rok ale kdyz ji bylo 5l tak z toho take dostala teplotu(v te dobe sem byla tehu ale to s tim nesouvisi). Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.1.06 09:11

tak dekuju moc holky, ja myslim, ze u citlivyxh deti se to asi stava. a je fakt, ze si mozna tou unavou anebo tou psychikou vyvolaji nejakou nemoc…unava teplota a uz to jede. nase mala dostala mononukleozu po reseni jednoho rodinnyho problemu - nejak se stalo, ze jsme ji toho neusetrili a ona z toho asi byla spatna…a pak jedna dlouha cesta letadlem a uz to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí