Zápach za ouškama

319
13.1.06 00:05

Zápach za ouškama

Ahoj holky,
naší princezně je pořád cítit-nevím, jak to popsat-divný jakoby „hnijící“zápach za ouškama.Vždycky po koupání jí to tam pořádně vysuším,promastím olejíčkem,teď jsem zkoušela i modrou indulonu,ale bezvýsledně.Pořád to tam smrdí… :oops: :(
Nevíte někdo,co by to mohlo být,ev.co na to?Možná je to nějaká plíseň,fakt nevím :? .
Díky za každou radu.
 Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
342
13.1.06 06:58

Leilo,nám se to dělalo taky,tak jsem malinký hned při prvních potížích, mázla za ouška a do podpaží Pevaryl…má léčit kvasinkové (plísňové) infekce…a je pokoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
13.1.06 08:49

Lejla, chce to pořádně odstraňovat, našemu Lukajdovi tam jakoby se nejvíc obměňuje kůže takže pořád tam má jakoby žmolečky, které jsou vlastně odumřelé a tím smrdí, jenže on je prťavej, takže tyhle čistící zákroky nemá rád:-( ale musí vydržet teď co to pravidelně kontroluji tak už je OK, jinak se asi poradit s dětským lékařem a nechat napsat nějakou tu mastičku proti plísním a bakteriím, abyste byli v pořádku:-)) no u něj je to ještě to, že hodně blindí takže si tam i prostě hodněkrát za den „nablije“ takže to pak taky udělá své:-((

Papa H+L 3 měsíce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
13.1.06 09:24

Ahoj Lejlo,v tomhle věku se nám to objevovalo taky, ale stačilo to pořádně odstraňovat a umývat a za chvilku to samo zmizelo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.1.06 09:45

Ahojky,chci se zeptat,je to za ouškama nebo okolo naušniček?Naše malá to má právě od naušniček…máte někdo podobnou zkušenost?Když je třeba na noc vyndáme,tak to přestane,asi jí v těch dírkách zůstává voda a „hnije“ to tam???

• Citovat
  • Upravit
319
13.1.06 10:17

Ahoj holky,
díky za rady,zkusím to dneska máznout Canestenem,nic jinýho doma proti plísním nemám :( .
Anonyme,Ty jo,tak to mě nenapadlo,zkusit vyndat naušničky.Opravdu nevím odkud je to cítit.Dneska to určitě vyzkouším,protože mě to opravdu přijde, jako když tam „zahnívá“-blbě řečeno,voda.Za ouškama jí to pořádně vymývám i vysouším a nic platný.
Díky moc a hezký den Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
13.1.06 10:27

Lejlo, určitě to bude za ouškama a ne kolem naušniček, ten zápach o kterém mluvíš. Teda já si to myslim. A dělá se to často. Já to většinou jen vytřela štětičkou a večer pořádně umyla a za pár dní to bylo pryč. Ani jsem to ničím nezamala. Nicméně tato míst ajsou k tomu dost dobře nalazená.
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky