Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky, chodíte do sekáčů nebo obchodů s oblečením obecně? Co Vás v obchodech zaujme, nebo naopak odradí? Mě například zaujme, když je slyšet hudba, možná i malý dětský koutek. Co u Vás? Díky za názory! Zajímám se kvůli svému obchodu, jak ty nákupy udělat zákaznicím co nejvíc fajn. ![]()
Me zaujme nabidka zbozi
hudba a detsky koutek me nezaujme. Do sekacu chodim porad. Hudba tam nehraje a nekde detske koutky jsou a nekde ne. Ale chodim tam, kde casto obmenuji nabidku, delaji vyprodeje, maji hezke veci, prodavaji treba i latky na siti. Cena dulezita neni. Nabidka ANO! ![]()
Zaujme mě, když je tam čisto a věci hezky srovnané, když jsou některé kousky hezky nakombinované na figurínách a nesmí mi to v obchodě smrdět
Vadí mi hlučná rádia, to můžou být sebelepší kousky, ale musím pryč a neprohlédnu si nic
Jsem ráda když to tam voní a je příjemná obsluha. Nejhorší jsou špatný kabinky na převlekaní, to mě odradí hodně. Člověk se musí citit komfortně i v kabince, ne aby hlídal závěs jestli náhodou někde neocumuje apod. ![]()
Zaujme me hezke obleceni
prijemna nevtirava vune, hudba jen decentni a spise vic potichu. No a nesnasim preplnene a neprehledne stendry. Odradi me ostrizi zrak personalu a prilisna vtiravost pocinaje dotazem “co chci” par vterin po vstupu. Detsky koutek v damskem oddeleni fakt ne. V detskych specialkach “detsky koutek” ocenim.
Spolehlive me odradi prodavacka, ktera se na me vrhne hned, co vstoupim. Potrebuji se v klidu rozkoukat a kdyz chci pomoc, sama ji oslovim