OBCHOD s oblečením

8.10.23 19:47

OBCHOD s oblečením

Maminky, chodíte do sekáčů nebo obchodů s oblečením obecně? Co Vás v obchodech zaujme, nebo naopak odradí? Mě například zaujme, když je slyšet hudba, možná i malý dětský koutek. Co u Vás? Díky za názory! Zajímám se kvůli svému obchodu, jak ty nákupy udělat zákaznicím co nejvíc fajn. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12121
8.10.23 20:04

Me zaujme nabidka zbozi :D hudba a detsky koutek me nezaujme. Do sekacu chodim porad. Hudba tam nehraje a nekde detske koutky jsou a nekde ne. Ale chodim tam, kde casto obmenuji nabidku, delaji vyprodeje, maji hezke veci, prodavaji treba i latky na siti. Cena dulezita neni. Nabidka ANO! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2053
8.10.23 20:11

Zaujme mě, když je tam čisto a věci hezky srovnané, když jsou některé kousky hezky nakombinované na figurínách a nesmí mi to v obchodě smrdět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7361
8.10.23 20:23

Vadí mi hlučná rádia, to můžou být sebelepší kousky, ale musím pryč a neprohlédnu si nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
8.10.23 20:58

Jsem ráda když to tam voní a je příjemná obsluha. Nejhorší jsou špatný kabinky na převlekaní, to mě odradí hodně. Člověk se musí citit komfortně i v kabince, ne aby hlídal závěs jestli náhodou někde neocumuje apod. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
8.10.23 21:03

Zaujme me hezke obleceni :mrgreen: prijemna nevtirava vune, hudba jen decentni a spise vic potichu. No a nesnasim preplnene a neprehledne stendry. Odradi me ostrizi zrak personalu a prilisna vtiravost pocinaje dotazem “co chci” par vterin po vstupu. Detsky koutek v damskem oddeleni fakt ne. V detskych specialkach “detsky koutek” ocenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
8.10.23 21:16

Spolehlive me odradi prodavacka, ktera se na me vrhne hned, co vstoupim. Potrebuji se v klidu rozkoukat a kdyz chci pomoc, sama ji oslovim

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová