Augumentace -jsem zklamaná

Anonymní
8.10.23 16:26

augumentace -jsem zklamaná

Ahoj,
sice jsem ted jen par dni po, ale uz jsem zklamaná. Doktorka rikala, ze to budou vetsi trojky, mam 365 ml, merim 160 a vazim 50. Jenze prsa jsou stale otekla a pry to jeste hodne splaskne. Ted mi to prijdou jako vetsi dvojky a az to splaskne tak to nejspis budou mensi 2. Pred tim jsem tam opravdu nemela vubec nic, takze s nejakym základem se pocitat nedalo. Na reoperaci jsem uz nemela jit v planu, jenze jak tak vidim tak nejspis za par let stejne budu chtit, protoze prsa se mi zdají opravdu mala. Mela jste nektera taky takove pocity? Splaskne to opravdu hodne? Strasne jsem se na to tesila, roky jsem na to cekala, kliniku jsem si vybírala pečlivě a nakonec to nedopadlo…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31323
8.10.23 16:43

Segre se prsa jeste hodne zformovaly, nez se zalecily pooperacni jizvy atd, to zaprvé. Za druhe, pokud si tam opravdu neměla nic, těžko ti z nulek napumpujou rovnou kozy jako vozy, musis si uvedomit, ze kůže sice elasticka je, ale vse ma své meze ;) prece bys nechtela kvůli honbě za par centimetru navic mit nejske zdeformované hrůzy… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
8.10.23 16:43

Tak na reoperaci jít musíš tak i tak po 10-15 letech. Přece si ten sajrajt nenechas až do smrti. Měřím a vážím skoro stejně, který dobytek by ti udělal větší trojky? Jsi magor? 8o

• Citovat
  • Upravit
2423
8.10.23 16:46

Jestli tě to potěší, já mám 180 cm a 280 ml, nikdy jsem nechtěla na první pohled umělé kozy, takže mám takové jeden a půlky, anatomické. A ano, jak to splaskne a sedne si, budou menší. Na druhou stranu, pokud jsi měla nic a teď máš něco, není na místě být vděčná, že se to povedlo, je to bez komplikací apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152041
8.10.23 16:48
@Anonymní píše:
Ahoj,
sice jsem ted jen par dni po, ale uz jsem zklamaná. Doktorka rikala, ze to budou vetsi trojky, mam 365 ml, merim 160 a vazim 50. Jenze prsa jsou stale otekla a pry to jeste hodne splaskne. Ted mi to prijdou jako vetsi dvojky a az to splaskne tak to nejspis budou mensi 2. Pred tim jsem tam opravdu nemela vubec nic, takze s nejakym základem se pocitat nedalo. Na reoperaci jsem uz nemela jit v planu, jenze jak tak vidim tak nejspis za par let stejne budu chtit, protoze prsa se mi zdají opravdu mala. Mela jste nektera taky takove pocity? Splaskne to opravdu hodne? Strasne jsem se na to tesila, roky jsem na to cekala, kliniku jsem si vybírala pečlivě a nakonec to nedopadlo…

Jsi malá a asi i drobnější. Vždyť by ti nějaké velké ani neslušely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66460
8.10.23 16:50

Nepsala jsi tu už?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
8.10.23 16:56

Žádný zodpovědný člověk by člověku s tvými mírami větší trojky neudělal. Pokud je chceš, musíš si najít nějakého nemorálního řezníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12450
8.10.23 17:07
@Mariane.B píše: Žádný zodpovědný člověk by člověku s tvými mírami větší trojky neudělal. Pokud je chceš, musíš si najít nějakého nemorálního řezníka.

Presne :ok_hand: :ok_hand: vetsina si ani neuvedomuje, jaky je to brutalni zasah do tela… ale hlavne mit kozy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.23 17:39

Nejak extra hubena nejsem, jak jsem mensi postavy, tak tech 50 -52 vypada naprosto normalne. Mam docela silnější ruce, takze nejsem zadna kost a kůže, proto si myslim, ze ty trojky by nevypadaly spatne. Kdyz jsem byla tehotna tak jsem je mela. Spis me asi na to nikdo nepripravil, doktorka mi rikala, ze to vetsi trojky budou.Na reoperaci se uz chodit davno nemusi, pokud neni problem.
Mozna bych se jeste zeptala kdo z vas ma 350-65 ml a jak to nakonec vypada.

• Citovat
  • Upravit
5688
8.10.23 18:01
@Anonymní píše:
Nejak extra hubena nejsem, jak jsem mensi postavy, tak tech 50 -52 vypada naprosto normalne. Mam docela silnější ruce, takze nejsem zadna kost a kůže, proto si myslim, ze ty trojky by nevypadaly spatne. Kdyz jsem byla tehotna tak jsem je mela. Spis me asi na to nikdo nepripravil, doktorka mi rikala, ze to vetsi trojky budou.Na reoperaci se uz chodit davno nemusi, pokud neni problem.

Vetsi prsa te budou delat silnejsi a driv podlehnou gravitaci, ja si myslim, ze dvojky budou pro tebe idealni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
8.10.23 18:02
@Anonymní píše:

Naprosto zbytečný - 350 vypadá jinak na někom, kdo má 150 a jinak na někom, kdo má 175 cm. Stejně tak je rozhodující šířka hrudníku a výška implantátu, plus další věc je, kdo měl jaký základ - ty nula, jiná s 350 mohla mít před klidně dvojky. Čili zjednodušeně - dej vedle sebe 20 holek s 350 ml a každá bude mít úplně jiný prsa, protože výška, šířka hrudníku, profil implantátu, původní velikost prsu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152041
8.10.23 18:51
@Anonymní píše:

Mám svoje prsa a dost velký, a taky jsem malá. A ať se obléknu sebelépe, prostě to přidává na figuře, kila a všechno. Takový krabicoidní vzhled. Brala bych menší. Uvidíš že to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.23 18:57

To chce jen vybrat dobrou podprsenku. Do 30 jsem nosila 85 C, nez mi v Le Chaton dali zkusit 75 F a sedla skvěle.
Takze z tvých dvojek ti tam udělají čtyřky.

• Citovat
  • Upravit
2423
9.10.23 09:49
@Anonymní píše:
To chce jen vybrat dobrou podprsenku. Do 30 jsem nosila 85 C, nez mi v Le Chaton dali zkusit 75 F a sedla skvěle.
Takze z tvých dvojek ti tam udělají čtyřky.

Přesně tak, taková Eva Longoria moc velké prsa nemá, výšku podobnou jak zakladatelka a různé podprdy a boobie tapes jí vykouzlí krásné prsa. Být drobná a kozatá z člověka dělá leda matronu, pak se zas budeš (zakladatelko) divit, že vypadáš v kabátu tlustá (a že ho nezapneš přes prsa apod).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.23 16:47

Ahoj já mám čerstvě vložené implantáty 340 ml Naopak mi přijde že prsa mám velké až až řekla bych skoro tak čtyřky Kdyby bylo na mě bývala bych si klidně nechala dát menší ale jelikož se jednalo o reoperaci tak aby to vypadalo trošku rozumě tak jsem musela zvolit implantáty větší. Řekla bych že je také zásadní jaký profil máš. Já mám kulaté s vysokým profilem. A fakt ty prsa jsou dost a dost velká tak se divím že u tebe působí jako malé.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová