Období vzdoru až ve 3,5?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.3.22 20:32

Období vzdoru až ve 3,5?

Syn byl do 3 let strašně milé dítě, takový ten prototyp roztomilého nekonfliktního tvora, empatický, hezky mluví, zajímá se o kde co. A úderem 3. narozenin začalo nějaké šílené období. Je možné že až teď má období vzdoru? Je druhý. Pamatuju si u prvního, že měl etapu, kdy fakt jediné slovo bylo NE. Ale co dělá teď ten druhý, to je jiné kafe. 8o Sotva otevře oči, už ječí. A ječí a ječí. A nepřestane až do večera. Všechno je ne, nechci, nebudu. :zed: Případně a proč. Půjdeme ven. NE. Půjdeme se projít, ať si pohraješ i venku. A proč? Tak krátce vysvětlím. A on se zeptá na to samé. :zed: Není možné, že by měl něco s chápáním? Aby se mě každý den ptal proč na to stejné? :nevim: Samozřejmě je to nápor na nervy, ale už se mi i vkrádá do hlavy, jestli nemůže mít nějakou poruchu. Abych mu řekla normálním tónem, že se jdeme koupat a on si lehne na zem a začne ječet. 8o To u úplně každé činnosti. 8o Myslela jsem, že to dělají batolata, která nerozumí. Ale on rozumí moc dobře. A ví, že mu to neprochází. Tak proč to dělá? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
14.3.22 20:44

Protože prochází obdobím vzdoru a prosazuje se proti tobě. U nás to trvá už skoro 1,5 roku, začalo to taky až někdy po 3.roce. Časem se to trošku zlepšuje, ale ještě pořád umí mámu rozpálit doběla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
14.3.22 22:13

Protože děcko si uvědomilo svoji vlastní existenci, že má vlastní názory a že je chce prosadit. I za cenu toho, že bude muset bojovat.
Je to normální a je třeba to nějak přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí