Obézní děti - uzavřená skupina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
marra
30.4.12 10:33

Obézní děti-pomú

Zdravím vsechny maminky obeznich deti,a tim nemyslim kilo nadvahu ;) Chtela jsem se zeptat,zda by jste nechtely zalozit uzavrenou skupinu,kde si budeme radit,davat recepty,pomahat vymyslet ruzne aktivity ,probirat co vam prinesl zivot atd.Ja sama mam obezniho syna,ikdyz s jasnou diagnozou,ma trosku jine naroky nez jine obezni deti,ale to neznamena ze bych si rada od vas nenechala poradit.My mame striktni stravu,ale porad tapu a vymyslim,neco noveho.Tak co,chcete se pripojit,budu moc rada :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
30.4.12 23:19

Holky,fakt se zadna nechcete pridat? :?:

• Citovat
  • Upravit
2810
30.4.12 23:26

Já klidně :mrgreen: mám sice 2měsíčního syna, ale už má přes 8 kilo a 70 cm a bojím se, aby do budoucna nebyl buřtík (i když ty faldíčky jsou fakt boží) , protože děti dokážou být zlé. Vím to sama, když se mi ve školce posmívali a na základce něco na způsob šikany. Takže bych tomu ráda předešla.
Ráda se přidám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
30.4.12 23:32

@sabina_s @sabina_s Super,tak nechame jeste diskusi jestli se nekdo prida a pak muzeme zalozit uzavrenou :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2810
1.5.12 11:30

Asi tady nikdo nemá dítě při těle :mrgreen: Nebo si to nepřipouštějí. Jako moje matka… Moje 12letá ségra je taky buřt, ale podle matky je všechno dietní a ona to může. Když zajede 3 km k babce na kole, může si dát 3/4 pizzy a podobně :zed: protože vyvinula přece aktivitu :zed:
myslím, že to jejich stravování už nezachrání nic, škoda. Už jen proto chci, aby syn do budoucna jedl zdravě a trochu se hýbal. Už jsem se kvůli tomu začala učit na kolečkových bruslích, abychom třeba mohli jezdit spolu a já ho nějak motivovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
1.5.12 11:36

Marrčo, a chlapy bereš taky??? :roll: Říkal jsem ti posledně,jak jsem vypadal v páté třídě… Takže moje zkušenost je přímo osobní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
1.5.12 11:43

co je obézní mě všude u dr tvrdí že je takovástatná má 2,5 roku a váží 18 kilo druhé dítě se stravuje stejně jako ona má 10 let a váží 28 kg no tak babo rad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2810
1.5.12 11:59

To asi poznáš, že je dítě jen „dobře udělané“ nebo má problém s obezitou. Jak už jsem psala, mám osmikilového 2měsíčního syna, ale on se velký a dlouhý už narodil. Zřejmě bude mít v genech sklony k tloustnutí po mně, jsem tlustá od mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65299
1.5.12 12:03

@sabina_s dvouměsíční dítě…to se ted nedá říct že je obézní…Matyášek měl na 3.měsících 7.70 na půl roce skoro 10 kilo.....
na 3 letech 17 kilo ale obézní není......jen je větší a jinak stavěný
Ale obézní je dcera mého manžela…je jí 13…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
1.5.12 12:08

no tak malá měla porodní váhu 2850g v pul roce nějakých 8500 g v roce mám pocit 14 kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
1.5.12 12:19
@sabina_s píše:
Asi tady nikdo nemá dítě při těle :mrgreen: Nebo si to nepřipouštějí. Jako moje matka… Moje 12letá ségra je taky buřt, ale podle matky je všechno dietní a ona to může. Když zajede 3 km k babce na kole, může si dát 3/4 pizzy a podobně :zed: protože vyvinula přece aktivitu :zed:
myslím, že to jejich stravování už nezachrání nic, škoda. Už jen proto chci, aby syn do budoucna jedl zdravě a trochu se hýbal. Už jsem se kvůli tomu začala učit na kolečkových bruslích, abychom třeba mohli jezdit spolu a já ho nějak motivovala…
:zed: :zed: bohuzel znam,mame stejnesmyslejici dedaky :zed:
  • Citovat
  • Upravit
2810
1.5.12 12:43

@Petra Z
Jasně, že malé mimino nemůže být obézní, malý je taky jen mohutnější po otci. Jen jsem tím chtěla říct, že ho chci do budoucna trošku usměrňovat, co se týče životního stylu, aby nedopadl jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2810
1.5.12 12:49

@marra
Jenže takovým lidem to nevymluvíš. Ségra je o 11 let mladší, tudíž vychovávaná stylem jedináčka a matka jí chce dopřát. Ovšem trošku špatným stylem. A když jí řeknu, že jí zkazí pubertu a ovlivní celkem dost její budoucnost, tak se na mě akorát naštve a nechce nic slyšet. Navíc jí neustále vtlouká do hlavy jak je nejkrásnější, nejchytřejší, nejlepší ze všech :zed: takže navíc nemá v sobě tu zdravou soutěživost a když prohraje i blbé člověče, tak bečí :mrgreen: , ale to už jsem odbočila od tématu. Pardoooon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65299
1.5.12 12:53

@sabina_s jasan…taky to tak mám…vím,že není drobek,proto ho musím usměrňovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.12 13:04

Ahoj holky, moc se do diskuzí nezapojuji, jen si pročítám. Mám dvě děti, že by byli obézní snad ani ne, ale jsou „při těle“. Můžu tedy k Vám do party? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí