Obézní dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3581
20.4.20 23:05
@lúlinek píše:
Zdravím vás, štve mě jedna věc a tak chci vědět váš názor. Mám 21.měsíčního syna, v roce vážil 13,3kg teď jsem ho vážila a má 15kg. Pořád poslouchám jak by měl jíst míň a že se přežírá… Ano, má silnější stehýnka(to má po tátovi) a trochu bříško, no a? Jídelníček následující: Snídaně: 200ml mléka
Sváča : Ovoce
Oběd : Maso+rýže nebo brambory
Sváča : Jogurt nebo ovoce(někdy nic)
Večeře : Plátek chleba (sýr, šunka,..)
Po koupání : 200ml mléka

Můžete mi prosím potvrdit nebo vyvrátit, že jí normálně a že někdo máte doma podobné „kusy“? :*

Díky :kytka:

Můj syn váží ve dvou letech 14,5 kg, v roce měl taky kolem 12kg. Jí podobně, jako ten tvůj. Nikdy tlustý nebyl, je to naopak hubená nudle. Takže samotná váha nic neříká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
20.4.20 23:12

@Bídžej reaguješ na příspěvek starý 8 let :mrgreen: takže ten „malý“ má teď cca 10 roků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
20.4.20 23:12

Vaha nic moc nevypovida, mam syna 3 roky a 3 mesice meri neco okolo 106 cm a vazi 16 kg, je to cahoun, tenky jak zizala, sni toho jako tri bezne deti, ale je pohybove akcni, kazdy den 7-10 km na odrazedle.
A primarne je to starost rodicu, ne Tvoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.20 23:13

@pomme dcera právě je o 18mesicu starší a váží o 2kila míň a měří o 12cm víc, je to normální dítě. Je mi jí fakt líto snaží se to zakrýt větším oblečením, přitom je to moc hezká holčička. Kdyby jim tak někdo otevřel oči

• Citovat
  • Upravit
5487
20.4.20 23:39
@Anonymní píše:
Ahoj, mám malou neteř je to velmi temperamentní dítě, je zlatá holčička. Jen si myslím že je dost při těle má 27m, váží 17,5kilo a měří 93cm, doma jí hodně sladké, když jídlo odmítne stejně rodiče trvají na tom aby část ještě snědla, jede hodně na domácí stravě. Má málo pohybu(hlavně po bytě, občas při venčení (s rodiči) psa. Dětský doktor to nějak neřeší, proto to neřeší ani rodiče, nechtějí to ani vidět. Jak jí pomoci? Radši anonym, je to hodně osobní

Musí být jak sud. Kluk má stejně, ale měří o 20cm víc. Je tedy zas hubenej, ale na 93 je to síla 8o Promluv s tím s rodičů, co je tvůj bližší příbuzný, nebo s babičkou. :nevim: Je to blbé vzhledově a nezdravé komplexně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.20 23:59
@mau-mau píše:
Musí být jak sud. Kluk má stejně, ale měří o 20cm víc. Je tedy zas hubenej, ale na 93 je to síla 8o Promluv s tím s rodičů, co je tvůj bližší příbuzný, nebo s babičkou. :nevim: Je to blbé vzhledově a nezdravé komplexně :think:

A nema nejake zdravotni problemy? Protože ta vaha na cm je šílená, to se mi nechce verit, ze by to mudr neřešil.

• Citovat
  • Upravit
31031
21.4.20 00:10

Syn predskolak meri 116.5 cm a vazi 17.5 kg. Ten je zase spis reklama na hlad. Ale jinak s tim zakladatelko musi neco delat rodice. Nebo je musi aspon navest doktor. Kamaradka mela holcicku dle tabulek s detskou obezitou (uz si presne nepamatuji cisla, ale rekneme ve 4 letech 106 cm a okolo 25 kg, ale mela spis robustni konstituci nez speky) a dostali presny jidelnicek, na pripadny hlad mezi jidly smela jen zeleninu. Ale nijak zasadne tusim nezhubla, oba rodice byli mohutni, takze i genetika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 10:35
@mau-mau @Hobitka
@Anonymní píše:
A nema nejake zdravotni problemy? Protože ta vaha na cm je šílená, to se mi nechce verit, ze by to mudr neřešil.

Co vám na to mám říct, holka je opravdu obézní, nemá robustní postavu rodiče jsou tak obézní, hlavně sestra. Když se ptám ségry po kontrole prý to neřeší není co mají holčičku co jen ráda papá. A tak to cítí i ségra a ostatní příbuzní přece jejich malá holčička nemá takové problémy, radši předtím všichni zavřou oči, vůbec jim nepřijde divné že moje dcera je starší a a váží míň než neteř, samozřejmě je i vyšší. Problémy zadýchává se a má ekzémy, může to s tím souviset.

• Citovat
  • Upravit
3581
21.4.20 12:58
@stinga píše:
@Bídžej reaguješ na příspěvek starý 8 let :mrgreen: takže ten „malý“ má teď cca 10 roků :mrgreen:

No a je teda tlustej, nebo ne? :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
21.4.20 19:03
@Anonymní píše:
@mau-mau @HobitkaCo vám na to mám říct, holka je opravdu obézní, nemá robustní postavu rodiče jsou tak obézní, hlavně sestra. Když se ptám ségry po kontrole prý to neřeší není co mají holčičku co jen ráda papá. A tak to cítí i ségra a ostatní příbuzní přece jejich malá holčička nemá takové problémy, radši předtím všichni zavřou oči, vůbec jim nepřijde divné že moje dcera je starší a a váží míň než neteř, samozřejmě je i vyšší. Problémy zadýchává se a má ekzémy, může to s tím souviset.

Pokud s rodiči není řeč, neuděláš nic. Tohle by měl primárně podchytit pediatr. Je otázka jestli ti sestra o jeho postoji nelže, aby měla klid. Ono děti jsou občas buclatější a pak se vytáhnou, ale tohle mi přijde hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 19:22

@pomme naschvál jsem se koukala na fotky mojí dcery, byla taky buclatá jako malá, ale ve dvou letech už byla celkem vytáhla. Ale neteř vypadá pořád jako malý Michelin, vůbec se s toho nevytahuje. S tím doktorem to samozřejmě něčím, klidně jí může říct ať drží dietu, ale ona na to kašle.

• Citovat
  • Upravit
1142
21.4.20 20:13
@Anonymní píše:
@pomme naschvál jsem se koukala na fotky mojí dcery, byla taky buclatá jako malá, ale ve dvou letech už byla celkem vytáhla. Ale neteř vypadá pořád jako malý Michelin, vůbec se s toho nevytahuje. S tím doktorem to samozřejmě něčím, klidně jí může říct ať drží dietu, ale ona na to kašle.

Ono takhle malé dítě dietu snad ani držet nemůže/nemá. Je to spíš o tom co jí. Sama jsi zmínila na začátku, že jí hodně sladkého. Řeší se to spíš nastolením vhodné stravy než nejakým omezováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31031
21.4.20 20:19

Ale co s tim Ty muzes delat. Je od Tebe fajn, ze Te to trapi… Mozna az bude vetsi, tak nabidnout castejsi hlidani a snazit se ji nadchnout pro nejaky sport. Pokud jsou rodice pevne presvedceni, ze je vse v poradku, tak s nimi ale nehnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 20:54
@Hobitka píše:
Ale co s tim Ty muzes delat. Je od Tebe fajn, ze Te to trapi… Mozna az bude vetsi, tak nabidnout castejsi hlidani a snazit se ji nadchnout pro nejaky sport. Pokud jsou rodice pevne presvedceni, ze je vse v poradku, tak s nimi ale nehnes.

To by jsem moc ráda, moje děti jí mají moc rádi a ona zase je, pořád volá jen jejich jména. Ale moc jí mezi děti neberou ani po rodině jí nepujčují na hlídání, tohle už ani rodina nechápe :,(

• Citovat
  • Upravit
76918
21.4.20 21:33
@Bídžej píše:
No a je teda tlustej, nebo ne? :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

no kdoví, jaký je teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...