Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den. ahoj,
jsem dlouhodobě hospitalizovaná ve fno Ostravě. A proto mi zde strava leze krkem. Chci se zeptat, budou nějak vyvádět sestřičky, že jsem si objednala svoje jídlo?
Díky moc.
To záleží na spoustě faktorů. Především, s čím tam jsi. Pak korona opatření, pravidla tě konkrétní nemocnice a v neposlední řadě ochota konkrétních sester.
U nás si pacienti běžně objednávali třeba pizzu. Pokud nemáš nějakou speciální dietu nařízenou lékařem tak by to asi neměl být problém. Jen teda u nás to byli většinou pacienti u nichž bylo žádoucí aby jedli, třeba s cystickou fibrozou trpící velkým nechutenstvím. Takže u nás z toho kovbojku nikdo nedělal.
Edit. Bylo to teda před koronou, teď jsem na mateřské, mohlo se to změnit.
Se zeptej tam, my nevíme jestli nemáš nějakou dietu třeba. Taky nevím jak ti to jídlo budou doručovat, to jako nadiktujes tomu rozvozci pavilon, oddělení a číslo pokoje a on bude běhat po nemocnici a hledat tě? (nehledě, že někde ještě může byt vstup lidem z venku zakázán)
Pokud mas vychazky a pusti te pred spital tak asi jo. Nebo at ti to nekdo z rodiny donese pred pavilon, ne?