Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat, jestli mate nejakou zkusenost s objednavanim kondomu, nebo neceho takoveho pres eshop? Da se nejak zaridit, aby byl ten balik neoznacenej? Nechci aby na to prisli rodice. Jeste mi nebylo 18, takze ziju s rodici.
Nelze. Je to na recept. Musíš ke gynekologovi
Antikoncepce je na předpis lékaře, takže to asi online neobjednas. Co se týče choulostivých věci dá se vždycky s dodavatelem domluvit, aby to případně neprelepili nějakými paskami s jejich logem. Odesílatel ale bude vždy označen na balíku stejně jako adresat.
Příspěvek upraven 17.03.19 v 19:29
@Lama Lama kondomy na recept? ![]()
Chodí to v obyc balících, není na tom poznat, co je uvnitř ![]()
@Lama Lama píše:
Nelze. Je to na recept. Musíš ke gynekologovi
Gumy na recept
a kde že se to takhle dělá?
Kondomy si muzes koupit nekde v drogerii treba cestou do ze skoly, ne? Na co je objednavat pokoutne z internetu? Hormony jsou na predpis od doktora.
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat, jestli mate nejakou zkusenost s objednavanim kondomu, nebo neceho takoveho pres eshop? Da se nejak zaridit, aby byl ten balik neoznacenej? Nechci aby na to prisli rodice. Jeste mi nebylo 18, takze ziju s rodici.
Pocitam ze ze sex shopu to prijde neoznacene.
@Maminanamatersky píše:
Kondomy si muzes koupit nekde v drogerii treba cestou do ze skoly, ne? Na co je objednavat pokoutne z internetu? Hormony jsou na predpis od doktora.
Bydlim v prdeli, kde drogerie ani neni ![]()
@Anonymní píše:
Muzes si to objednat na internetovy lekarne, z toho nikdo nepozná, ze sis objednala kondomy.. A myslím, ze na lekarnacz se daj i leky na předpis tak možná i ta antikoncepce, ale jak to je s receptem to nevim..
Jo, tak beru zpet, sekci leky na předpis tam sice maj ale kdyz se na to klikne tak toctam píše, ze musis bejt doktor nebo neco ![]()
Příspěvek upraven 17.03.19 v 19:38
Všechno ze sex-shopu chodí neoznačené. Ale zrovna kondomy bych si koupila v obchodě nebo v lékárně, není to nic nenormálního. Dělala jsem v obchodě a nikdy jsem nechápala, proč se za to lidé tak stydí.
@a12 píše:
Muzes si to objednat na internetovy lekarne, z toho nikdo nepozná, ze sis objednala kondomy.. A myslím, ze na lekarnacz se daj i leky na předpis tak možná i ta antikoncepce, ale jak to je s receptem to nevim..
Me zajimaj hlavne ty kondomy, jelikoz jsem kluk ![]()
@Maminanamatersky píše:
Co je na tom pokoutného? Existují i specializovane e-shopy, kde je nabídka nesrovnatelná s drogerií.
@jenny.fields jo, ani z odesílatele není poznat o co jde
. Nejsou tupí ![]()
Je, sorac, jsem četla nadpis a příspěvek jen prelitla a kondomy vypadly. ![]()
N8cmene z nějaký lékárny to označeny nebude