Objednání antikoncepce přes internet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
17.3.19 19:54
@Anonymní píše:
Takze by mi ten balicek stejne nedali?

Kondomy si můžeš objednat na www.lékárna.cz nebo www.pilulka.cz. Do balíku ti snad rodiče nepolezou. A kolik ti je? Já svým dětem raději ty kondomy koupila nebo dala peníze, než řešit nechtěné těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
17.3.19 19:56
@divine woman píše:
Kondomy si můžeš objednat na www.lékárna.cz nebo www.pilulka.cz. Do balíku ti snad rodiče nepolezou. A kolik ti je? Já svým dětem raději ty kondomy koupila nebo dala peníze, než řešit nechtěné těhotenství.

To asi každý rodič. Ale který mladík/slečna je schopná v tomhle věku přijít za rodiči a požádat je o kondomy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
17.3.19 19:57

@Prof. Farnsworth Moje děti ano. Jsou tak sdílné až to někdy bolí. Nepotřebuju vědět úplně všechno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.19 19:59
@divine woman píše:

No asi nepolezou, ale kdyby se me zeptali, co jsem si objednal z lekarny a ja jim rekl ze ibalgin, tak to bude asi trochu divny.

• Citovat
  • Upravit
1362
17.3.19 20:02

Kondomshop.cz balíček přijde ne označeny, ceny skvělé oproti obchodu, sice prodávají větší balení, ale cenové je to úplně jinde. A balíček je opravdu jen balík bez čehokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
17.3.19 20:05
@Anonymní píše:
No asi nepolezou, ale kdyby se me zeptali, co jsem si objednal z lekarny a ja jim rekl ze ibalgin, tak to bude asi trochu divny.

Mysli. Stačí říct, že jsi tam výhodně ve slevě koupil vitamíny, potravinové doplňky nebo nějaký speciální šampon. A bylo by vhodné si to koupit, abys to mohl ukázat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
17.3.19 20:09
@divine woman píše:
Mysli. Stačí říct, že jsi tam výhodně ve slevě koupil vitamíny, potravinové doplňky nebo nějaký speciální šampon. A bylo by vhodné si to koupit, abys to mohl ukázat. :mrgreen:

Optimální je koupit to najednou aby to přišlo v tom balíku. Pak ani nebude lhát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
17.3.19 20:13
@divine woman píše:
Mysli. Stačí říct, že jsi tam výhodně ve slevě koupil vitamíny, potravinové doplňky nebo nějaký speciální šampon. A bylo by vhodné si to koupit, abys to mohl ukázat. :mrgreen:

No, my treba na lekarne objednavame často.. Prave vitaminy, nebo tam kupuju alpecin sampon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.19 20:23

Kdyz si to objednam domu, tak muze to prevzit treba babicka? Protoze ja jsem vetsinou ve skole

• Citovat
  • Upravit
37136
17.3.19 20:23

Kondomy na recept mě zabily :mrgreen: zakladatelko, objednej odkudkoliv, snad každý balík chodí v hnědé krabici nebo neprůhledné obálce, určitě nikde nebudeš mít na balíku vylepeno co obsahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.19 20:25
@Kriss Tina píše:
Kondomy na recept mě zabily :mrgreen: zakladatelko, objednej odkudkoliv, snad každý balík chodí v hnědé krabici nebo neprůhledné obálce, určitě nikde nebudeš mít na balíku vylepeno co obsahuje.

Co obsahuje to ne, ale kdyz na krabici budeš napsano kondomshop.cz tak je to uplne jedno :D

• Citovat
  • Upravit
37136
17.3.19 20:27
@Anonymní píše:
Co obsahuje to ne, ale kdyz na krabici budeš napsano kondomshop.cz tak je to uplne jedno :D

Tak to objednej z té lékárny :D to nikdo neví jestli obejdnavas kondomy nebo vitamíny :D jinak převzít to může kdokoliv kdo bude doma, ale bacha aby babička nebyla zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
17.3.19 20:27
@Anonymní píše:
No asi nepolezou, ale kdyby se me zeptali, co jsem si objednal z lekarny a ja jim rekl ze ibalgin, tak to bude asi trochu divny.

Reknes pravdu a naopak budes doma pochvalen za zodpovedny pristup k sexualnimu zivotu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.19 20:32
@Chytrak píše:
Reknes pravdu a naopak budes doma pochvalen za zodpovedny pristup k sexualnimu zivotu ;)

A zbytek zivota se pred nima stydet? :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.19 20:32
@Kriss Tina píše:
Tak to objednej z té lékárny :D to nikdo neví jestli obejdnavas kondomy nebo vitamíny :D jinak převzít to může kdokoliv kdo bude doma, ale bacha aby babička nebyla zvědavá :lol:

No, asi to spis objednam z dm. Rovnou si objednam i antiperspirant :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí