Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Takze by mi ten balicek stejne nedali?
Kondomy si můžeš objednat na www.lékárna.cz nebo www.pilulka.cz. Do balíku ti snad rodiče nepolezou. A kolik ti je? Já svým dětem raději ty kondomy koupila nebo dala peníze, než řešit nechtěné těhotenství.
@divine woman píše:
Kondomy si můžeš objednat na www.lékárna.cz nebo www.pilulka.cz. Do balíku ti snad rodiče nepolezou. A kolik ti je? Já svým dětem raději ty kondomy koupila nebo dala peníze, než řešit nechtěné těhotenství.
To asi každý rodič. Ale který mladík/slečna je schopná v tomhle věku přijít za rodiči a požádat je o kondomy?
@Prof. Farnsworth Moje děti ano. Jsou tak sdílné až to někdy bolí. Nepotřebuju vědět úplně všechno. ![]()
@divine woman píše:
No asi nepolezou, ale kdyby se me zeptali, co jsem si objednal z lekarny a ja jim rekl ze ibalgin, tak to bude asi trochu divny.
Kondomshop.cz balíček přijde ne označeny, ceny skvělé oproti obchodu, sice prodávají větší balení, ale cenové je to úplně jinde. A balíček je opravdu jen balík bez čehokoliv
@Anonymní píše:
No asi nepolezou, ale kdyby se me zeptali, co jsem si objednal z lekarny a ja jim rekl ze ibalgin, tak to bude asi trochu divny.
Mysli. Stačí říct, že jsi tam výhodně ve slevě koupil vitamíny, potravinové doplňky nebo nějaký speciální šampon. A bylo by vhodné si to koupit, abys to mohl ukázat. ![]()
@divine woman píše:
Mysli. Stačí říct, že jsi tam výhodně ve slevě koupil vitamíny, potravinové doplňky nebo nějaký speciální šampon. A bylo by vhodné si to koupit, abys to mohl ukázat.
Optimální je koupit to najednou aby to přišlo v tom balíku. Pak ani nebude lhát ![]()
@divine woman píše:
Mysli. Stačí říct, že jsi tam výhodně ve slevě koupil vitamíny, potravinové doplňky nebo nějaký speciální šampon. A bylo by vhodné si to koupit, abys to mohl ukázat.
No, my treba na lekarne objednavame často.. Prave vitaminy, nebo tam kupuju alpecin sampon..
Kdyz si to objednam domu, tak muze to prevzit treba babicka? Protoze ja jsem vetsinou ve skole
Kondomy na recept mě zabily
zakladatelko, objednej odkudkoliv, snad každý balík chodí v hnědé krabici nebo neprůhledné obálce, určitě nikde nebudeš mít na balíku vylepeno co obsahuje.
@Kriss Tina píše:
Kondomy na recept mě zabilyzakladatelko, objednej odkudkoliv, snad každý balík chodí v hnědé krabici nebo neprůhledné obálce, určitě nikde nebudeš mít na balíku vylepeno co obsahuje.
Co obsahuje to ne, ale kdyz na krabici budeš napsano kondomshop.cz tak je to uplne jedno ![]()
@Anonymní píše:
Co obsahuje to ne, ale kdyz na krabici budeš napsano kondomshop.cz tak je to uplne jedno
Tak to objednej z té lékárny
to nikdo neví jestli obejdnavas kondomy nebo vitamíny
jinak převzít to může kdokoliv kdo bude doma, ale bacha aby babička nebyla zvědavá ![]()
@Anonymní píše:
Reknes pravdu a naopak budes doma pochvalen za zodpovedny pristup k sexualnimu zivotu ![]()
@Chytrak píše:
Reknes pravdu a naopak budes doma pochvalen za zodpovedny pristup k sexualnimu zivotu
A zbytek zivota se pred nima stydet? ![]()
@Kriss Tina píše:
Tak to objednej z té lékárnyto nikdo neví jestli obejdnavas kondomy nebo vitamíny
jinak převzít to může kdokoliv kdo bude doma, ale bacha aby babička nebyla zvědavá
No, asi to spis objednam z dm. Rovnou si objednam i antiperspirant ![]()