Objednání antikoncepce přes internet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.3.19 22:19

@stinga Máme :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.19 22:20

Jo a je lepsi roll-on, nebo antiperspirant ve spreji? :D Kdyz uz to budu kupovat k tomu

• Citovat
  • Upravit
a12
61113
17.3.19 22:22
@Anonymní píše:
Ok. Objednam to teda domu. Babicka do toho nepoleze.

Nebo balik na poštu jestli tam mate postu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
17.3.19 22:22
@Anonymní píše:
Jo a je lepsi roll-on, nebo antiperspirant ve spreji? :D Kdyz uz to budu kupovat k tomu

Prosímtě, kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.19 22:23
@a12 píše:
Nebo balik na poštu jestli tam mate postu :mrgreen:

Mame. Ale jednodussi je to domu. Babicka do toho nepoleze, mama prijizdi dyl z prace nez ja chodim ze skoly a tata je ted pres tyden pryc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.19 22:24

@Prof. Farnsworth
15. Proc?

• Citovat
  • Upravit
21091
18.3.19 08:49
@stinga píše:
když nemaj drogerii, tak myslíš že budou mít zásilkovnu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A proč ne, dneska je v každém druhém obchodě. U nás dokonce v jednom domě normálně v zástavbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
18.3.19 08:55
@a12 píše:
tak jako kdyz ti prijde treba ta lekarna, tak to je zalepeny lepenkou na ktery je velkym pismem napsano treba pilulka.cz
nebo kdyz objednas treba sportisimo tak to mas zalepeny lepenkou s napisem sportisimo..
tak jen pise aby to takhle nebylo i treba s kondomy.cz,ne? :roll:

Tak to tak není. Navíc si to vždycky můžeš přečíst v informacích o obchodu. Mají tam, že posílají v diskrétním balení. A ty, obchody, které jsem z zmiňovala, to mají určitě. U jednoho to chodí jako soukromý balíček se jménem a u druhého něco jako Medical cosi… Nepoznáš z toho nic. A i třeba balíčky přes Slevomat tak chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.19 17:42
  • Citovat
  • Upravit
14751
18.3.19 18:48
@Anonymní píše:
@Prof. Farnsworth
15. Proc?

Protože jsem si myslel, že je ti tak dvanáct, když nepoužíváš deodorant/anitperspirant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.19 19:02
@Prof. Farnsworth píše:
Protože jsem si myslel, že je ti tak dvanáct, když nepoužíváš deodorant/anitperspirant.

Pouzivam, ale dochazi mi, tak ho rovnou koupim taky. Pouzivam i driclor, ale stejne se hrozne potim a smrdim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.19 19:10

@Prof. Farnsworth Kdyz do objednavky napisu svoje udaje tak daj to ty babicce? A nebudou mi volat? Ve skole to zvednout nemuzu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.19 19:33
@Anonymní píše:
Ok. Ted uz jen doufat, aby to neotevreli, pokud to nevyzvednu ja :D

Já synovi první balíček kondomů koupila, když mu bylo 14. S tím, že na sex má čas, ale kdyby náhodou, tak aby se chránil. S vašima se mluvit nedá?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.19 19:37
@Anonymní píše:
Já synovi první balíček kondomů koupila, když mu bylo 14. S tím, že na sex má čas, ale kdyby náhodou, tak aby se chránil. S vašima se mluvit nedá?

:D akorat se hrozne stydim. Radsi to proberu anonymne. Ani se s nima o holkach nebavim. Maximalne s mamou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.19 19:38
@Anonymní píše:
Já synovi první balíček kondomů koupila, když mu bylo 14. S tím, že na sex má čas, ale kdyby náhodou, tak aby se chránil. S vašima se mluvit nedá?

Daj to ty babicce, kdyz vyplnim udaje o sobe?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1