Objednávat si časopis Sestra?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12681
26.3.12 09:41

Objednávat si časopis Sestra?

Ahoj, jsem zdravotní sestra a momentálně na mateřské. Zvažuji jestli si objednávat nějaký časopis- Sestra, Florence,… Mám strach, že úplně vypadnu z dění, když nechodím do práce, jsem doma s malým a o zdravotnictví ztrácím přehled. Objednáváte si ho a myslíte, že mě to pomůže držet se v obraze? Novinky, trendy,…Nebo to jsou vyhozený peníze? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2183
26.3.12 09:47

myslím, že stačí než nastoupíš do práce nebo se jen registruj a máš přístup přez net za poplatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
26.3.12 09:52

Mám Sestru (českou i slovenskou), Florence i Diagnozu v ošetřovatelství, chodí mi Braunoviny. Stejně si přečtu jen to, co se týká oboru a něco co mě zajímá - ARO, JIP a vše k tomu jako centrály, výživy, novorozenci a něco z dětí. Mám manžela v oboru, ale hodně speciálně úzce zaměřený a tam nemůžu čekat, že se něco dozvím. Kolikrát mě vezme jen pár článků. Nejmíň mám ráda články od různých často slovenských docentek, doktorek, PhD …které pořád publikují nějaká zkoumání, ale v praxi se to vůůůůbec k ničemu nedá použít. Zlatý firemní články, kde Ti vysvětlí, jak se zachází s nějakou novodobou pomůckou typu aplikační chlopeň, Flexi seal atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
26.3.12 10:54

Taky o tom premyslim, ale nechce se mi do toho davat penizky. Mimochodem nevite na jak dlouho je registrace k samostatnemu vykonu povolani, me koncila pred rokem, ale pry se to melo prodluzovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
26.3.12 12:06

Sarik, podívej se na www.nconzo.cz do náhledu na své jméno a obor. Loni v dubnu to všem, kdo měl platnou, prodloužili o 4 roky. Záleží, kdy Ti končila. Jestli třeba březnu, tak to ještě novela neplatila a registrace Ti byla ukončena. Jestli až třeba v srpnu, tak pohoda. Já měla květen, ale musela jsem včas poslat žádost o prodloužení. Nemohla jsem se sppléhat na to, že novela vejde v platnost. Kdo měl až prázdniny, tak si mohl vyčkat a kdyby to neschválili, tak měl čas na poslání prodloužení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
26.3.12 14:48

Diky, me to koncilo taky v kvetnu a ted jsem koukala, ze mi to automaticky o ty 4 roky prodlouzili, akorat sem jeste nenahlasila zmenu jmena. Sem rada, protoze kredity k dalsimu prodlouzeni uz mam, ale kdybych je musela pouzit uz loni, tak bych ted musela honit dalsi a to ted na materske nikam nechodim. Nevis, jestli mi pak poslou nejaky papir o tom prodlouzeni? Ja bych rekla, ze asi ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
26.3.12 15:00

Nepošlou a změny (bydliště, jména, vzdělání (např PSS, VŠ) bys měla sdělit do 8 dnů po změně :-). Ale neboj, nijak to neřešej.
Já se právě bála, že když nepošlu žádost o prosloužení těch 60 dní dopředu a novelu neschválí, tak mi registraci ukončí a budu si muset dělat novou. Takhle mi ji prvně prodloužili na základě žádosti o 6 let a pak dodali ty 4 roky novelizované. Kdybych nevyměkla, tak jsem dostala 4 roky od nich a pak poslala až žádost (neb splníno jsem měla) a měla bych dalších 10 let. Nu což, i takje to do roku 2011 pěkné. To dám. Ještě že zaměstnavatel sem tam něco pořádá a je to pro nás zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
28.3.12 06:49

No jo, jeste musim nahlasit i to PSS. No uvidim, jak to bude s kreditama, ted jsem na materske, ale v podstate mam ted jeste na 13 let klid a behem prvnich tri let ani nema cenu sbirat. A uvidim, kam se pak pracovne vrtnu, jestli se vratim nebo zkusim neco noveho, ale spis me laka to druhe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
7.7.13 21:50

Obnovuju diskuzi. Váhám, jestli si předplatit Florenc nebo Sestru. Poraďte. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
7.7.13 22:01

Tady bych to viděla kvalitou podobně, šla jsem se kouknout, Sestra má víc stránek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.7.13 22:17

@romči brala jsem sestru. Nelíbila se mi. po čase tam řešili ty samá témata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie