Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Viděla jsem starý Hyde park s touto ženou a pak ještě Tah dámou a jsem zděšena. Nemám k tomu vůbec slov. Kdo jí dal mandát nazývat se místopředsedkyní výboru na OCHRANU PRÁV RODIČŮ!? Bože můj! Jsem také rodič a jsem v šoku, že tito lidé jsou tolik vlivní a naše vláda jim dopřává sluchu.
![]()
no me stacilo prvnich 5 minut
ze zacatku jsem jeji nazory respektovala, ale nektere ,,reci" jsou uz jsou fakt moc ![]()
Tak mám za sebou asi 10 minut… a způsob vedení dialogu se mi nezamlouvá… pořád tam jsou pozůstatky takového to „Dítě je majetek státu, rodiče jsou nezodpovědné“ ![]()
A v porovnání s problematikou očkování a nebo svobodnou volbou místa porodu je to taková „maličkost“… Za dítě je zodpovědný rodič! A jdu poslouchat dále… ![]()
Mně to nejde přehrát, škoda, zajímalo yb mě to…
Kdyby se někomu chtělo citovat ![]()
Rodiče by měli děti učit i toto… to jím řekne málo, který lékař…
Antikoncepce pro mladistvé je zvěrstvo, tvrdí gynekoložka
No 29 minut, mám dost … zakladatelko, co konkretně Ti na té ženě vadí ![]()
eLena F píše:byron píše:http://aktualityhvezd.wordpress.com/…ochova-v-ct/ něco málo…
Mně to nejde přehrát, škoda, zajímalo yb mě to…Kdyby se někomu chtělo citovat
Díky, to už jsme pročítala… Škoda, že mi to nejd epřehrávat ![]()
alsem píše:
já bych spísetu zenskou
![]()
no mně spíš přijde, že některé rodiče chtějí se zbavit zodpovědnosti
já mám děti malé, takže nemohu soudit, jak to chodí ve škole… ale dítěti má jít rodič příkladem, potom spousta otázek odpadne
děti hledají sex hodně brzo, když doma nemají dostatek pozornosti… můj názor ![]()
Sexuální vychová patří do rodiny, s tím souhlasím…
Co mi na ní vadí?
Je ultrakonzervativní, hloupá, na žádnou otázku pořádně neodpověděla a asi milion dalších věcí mi vadí…No ale jestli se ztotožňuješ s názory, že o HIV není třeba informovat a souhlasíš s její definicí „SPRÁVNÉHO“ životního stylu, tak to potom jo. Co se týče názoru, že její děti se k masturbaci nedostanou…
a další a další.
A HLAVNĚ tihle lidi mají velký vliv díky Nečasovi, Dobešovi a spol. Já tu nechci dobu temna a nesvobodu
.
Příspěvek upraven 13.03.12 v 11:30