Objednáváte si dovolenou na léto?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Elenloth
28.1.21 13:54

Objednáváte dovolenou na léto?

Ahoj holky, jak jste na tom. Řešíte nějak dovolenou na léto v ČR? Já jsem chtěla už něco objednat, dětem zajistit tábor, ale nějak z toho mám divný pocit. Teď je všechno zavřené, nikam se nesmí, hovoří se o zpřísnění opatření a já budu platit zálohy na ubytování nebo tábor. :think: Mám pocit, že si tím akorát přidělám problémy, na druhou stranu, přece nebudeme sedět celé prázdniny doma? Se třemi dětmi se slušné ubytování na poslední chvíli hledá zatraceně těžko.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alena1995
28.1.21 13:56

Proč si nezarezervuješ chatu? Tam určitě budete moci v létě jet.

• Citovat
  • Upravit
15460
28.1.21 13:57

Dopředu neřešíme dovolenou v zahraničí.
Až budeme chtít jet, zjistíme si potřebné info a pojedeme. Klidně ze dne na den.
Nebudu nikde platit zálohy, jelikož bych se těch peněz už nemusela dočkat.

Chatu v Čr na léto zamluvenou máme.

Příspěvek upraven 28.01.21 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.1.21 13:58
@alena1995 píše:
Proč si nezarezervuješ chatu? Tam určitě budete moci v létě jet.

Taky není jisté, bohužel. Jestli teď omezí vycházení, může se to dít i v létě.

Já nerezervuji nic, kde se musí platit zálohy. Léto mám v plánu trávit na vlastní chalupě, pod stanem atd. Když něco uvolní, zarezervujeme narychlo (moře, penzion). Ale nechci se vůbec na nic natěšit a pak to zase rušit. Těhle zklamání mám za poslední rok víc, než dost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9275
28.1.21 14:00

My už máme zálohu zaplacenou. A uvidíme jak se to vyvine ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.1.21 14:01

Jinak z nejmenovaného zdroje (zprostředkovatel ubytování v ČR) je o léto na soukromých chatách megazájem a spousta objektů už je zaplněná červen-září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
28.1.21 14:01

Ne. Plánujeme i nějakou mimoevropskou, když se zadaří, ale koupím letenky až pár týdnů předem - ony ty ceny podle mě o moc jiné nebudou. A karanténu pro turisty zavádějí země dost náhodně.

Loni se hodně mluvilo o tom, že ubytování v Česku jsou vyprodaná, ale Booking mi stále dával dobré nabídky, i když jsem plánovala jen s týdenním předstihem, takže ani letos nestresuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
28.1.21 14:03

Mám zaplacenou dovolenou v Egyptě..je tam pojištění proti covidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.1.21 14:03
@KahlanAmnel píše:
Mám zaplacenou dovolenou v Egyptě..je tam pojištění proti covidu.

Hihi, my taky. Měli jsme být loni v dubnu, pak v říjnu a vouchery stále máme, na letošní duben to opět nevypadá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
28.1.21 14:04

Mame uz zamluvenou chatu na leto, prave radsi driv, protoze bude velky zajem, zalohu jsme platili, ale ve smlouve je, ze kdyz bude zakaz z vladniho opatreni, tak vse vraci..tak vybirej podle toho, dovolenou i tabor (pokud treba nejezdi porad na stejny), aby tam byla tahle podminka ve stornu, ze kdyz bude zakazano, tak vrati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
28.1.21 14:05

Ne, pokud to pujde, tak vezmeme nějaký last minute, a když ne, tak budeme trávit ve vnitrozemí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.1.21 14:07

Ne. Ale já tedy nikdy nerezervovala a neplatila dovolenou X měsíců předem.

• Citovat
  • Upravit
4731
28.1.21 14:07
@unuděná píše:
Hihi, my taky. Měli jsme být loni v dubnu, pak v říjnu a vouchery stále máme, na letošní duben to opět nevypadá :zed:

Do Egypta se ale s negativnim testem muze ne? Nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
28.1.21 14:10

Ano, dvě dovolený v ČR i tábor pro dítě. Všecko zamlvený, ale sami nevědí, co a jak bude, takže zálohy prý budou chtít až v dubnu - květnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
28.1.21 14:13
@unuděná píše:
Hihi, my taky. Měli jsme být loni v dubnu, pak v říjnu a vouchery stále máme, na letošní duben to opět nevypadá :zed:

Proč by ne, pokud nezavřou hranice..je lepší se izolovat víc někde u moře než doma celé léto v Česku.
Já doufala ve vakcínu, no to asi na mě nedojde, ale pokud se stihne proockovat ta populace, co končí v nemocnici..tak bude v klidu. Proto letech mě až v září. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí