Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Proč si nezarezervuješ chatu? Tam určitě budete moci v létě jet.
Dopředu neřešíme dovolenou v zahraničí.
Až budeme chtít jet, zjistíme si potřebné info a pojedeme. Klidně ze dne na den.
Nebudu nikde platit zálohy, jelikož bych se těch peněz už nemusela dočkat.
Chatu v Čr na léto zamluvenou máme.
Příspěvek upraven 28.01.21 v 13:58
@alena1995 píše:
Proč si nezarezervuješ chatu? Tam určitě budete moci v létě jet.
Taky není jisté, bohužel. Jestli teď omezí vycházení, může se to dít i v létě.
Já nerezervuji nic, kde se musí platit zálohy. Léto mám v plánu trávit na vlastní chalupě, pod stanem atd. Když něco uvolní, zarezervujeme narychlo (moře, penzion). Ale nechci se vůbec na nic natěšit a pak to zase rušit. Těhle zklamání mám za poslední rok víc, než dost ![]()
Jinak z nejmenovaného zdroje (zprostředkovatel ubytování v ČR) je o léto na soukromých chatách megazájem a spousta objektů už je zaplněná červen-září.
Ne. Plánujeme i nějakou mimoevropskou, když se zadaří, ale koupím letenky až pár týdnů předem - ony ty ceny podle mě o moc jiné nebudou. A karanténu pro turisty zavádějí země dost náhodně.
Loni se hodně mluvilo o tom, že ubytování v Česku jsou vyprodaná, ale Booking mi stále dával dobré nabídky, i když jsem plánovala jen s týdenním předstihem, takže ani letos nestresuju.
Mám zaplacenou dovolenou v Egyptě..je tam pojištění proti covidu.
@KahlanAmnel píše:
Mám zaplacenou dovolenou v Egyptě..je tam pojištění proti covidu.
Hihi, my taky. Měli jsme být loni v dubnu, pak v říjnu a vouchery stále máme, na letošní duben to opět nevypadá ![]()
Mame uz zamluvenou chatu na leto, prave radsi driv, protoze bude velky zajem, zalohu jsme platili, ale ve smlouve je, ze kdyz bude zakaz z vladniho opatreni, tak vse vraci..tak vybirej podle toho, dovolenou i tabor (pokud treba nejezdi porad na stejny), aby tam byla tahle podminka ve stornu, ze kdyz bude zakazano, tak vrati
Ne, pokud to pujde, tak vezmeme nějaký last minute, a když ne, tak budeme trávit ve vnitrozemí
Ne. Ale já tedy nikdy nerezervovala a neplatila dovolenou X měsíců předem.
@unuděná píše:
Hihi, my taky. Měli jsme být loni v dubnu, pak v říjnu a vouchery stále máme, na letošní duben to opět nevypadá
Do Egypta se ale s negativnim testem muze ne? Nebo ne?
Ano, dvě dovolený v ČR i tábor pro dítě. Všecko zamlvený, ale sami nevědí, co a jak bude, takže zálohy prý budou chtít až v dubnu - květnu.
@unuděná píše:
Hihi, my taky. Měli jsme být loni v dubnu, pak v říjnu a vouchery stále máme, na letošní duben to opět nevypadá
Proč by ne, pokud nezavřou hranice..je lepší se izolovat víc někde u moře než doma celé léto v Česku.
Já doufala ve vakcínu, no to asi na mě nedojde, ale pokud se stihne proockovat ta populace, co končí v nemocnici..tak bude v klidu. Proto letech mě až v září. ![]()
Ahoj holky, jak jste na tom. Řešíte nějak dovolenou na léto v ČR? Já jsem chtěla už něco objednat, dětem zajistit tábor, ale nějak z toho mám divný pocit. Teď je všechno zavřené, nikam se nesmí, hovoří se o zpřísnění opatření a já budu platit zálohy na ubytování nebo tábor.
Mám pocit, že si tím akorát přidělám problémy, na druhou stranu, přece nebudeme sedět celé prázdniny doma? Se třemi dětmi se slušné ubytování na poslední chvíli hledá zatraceně těžko.