Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
Za svůj život jsem měla 3 sexuální partnery, z toho dva dlouhodobě. S prvním jsem si to prostě vytrpěla - jelikož měl až moc velké libido a já žádné. S druhým to bylo domluvené ‚rande‘ za účelem odzkoušení něčeho nového - ale také to k ničemu nevedlo. S třetím partnerem jsme už spolu skoro deset let, chuť na sex byla jen ze začátku vztahu a stejně žádný orgasmus na obzoru. Já už to s vyvrcholením vzdala, neboť jsem se k němu nikdy nedostala ani sama. Máme spolu dvě děti a na sex mám teď jen reakci - už zase?
Jenže mám občas chuť si zahrát, když jsem sama a tak jsem bloudila na temný straně internetu a narazila na audio pro intrukce při masturbaci. A najednou to šlo - první orgasmus. Náhoda? Možná.
Jiné audio - pro submisivní ženy s odpočtem do vyvrcholení - a hle, na ‚jeho‘ příkaz to přišlo.
Po více zkoumání a hledání jsem zjistila, že chci být ponoukána, poslouchat příkazy a miluju slova chvály - good girl.
Jenže můj partner na tohle není, bojí se mě i plácnout přes zadek, chytit za krk a ani za vlasy mě nezatahá, při sexu nemluvíme, nesténáme, neboť bychom vzbudili děti.
A co teď - když čím dál víc toužím po tom pocitu být dominována. A ne jen přes audio na internetu.
Rekni Pirkovi, ten te podominuje jak budes chtit. Jen musis zjistit, pod kterym nickem se momentalne prihlasuje.
Ale ty nechceš vědět co teď - ty chceš, aby ti tu dámy odsouhlasily milence. ![]()
Co začít návštěvou sexuologa, protože mít „diagnózu“ a něco si představovat jsou úplně rozdílné situace.
Co říct manželovi pravdu, aby věděl na čem je i když to možná povede k rozvodu.
Ani jedno z toho stejně neuděláš, tak že alespoň až budeš nahánět „dominanty“ na amatérech, dávej alespoň pozor! Většinou jsou to idi***, ale občas se tam ten s diagnózou vyskytne.
Strávit pár měsíců zavřená ve sklepě asi nechceš ![]()
Nevím, nic bych s tím nedělala.
Ten mozek si navymysli takových kravin, není nutné vše realizovat ![]()
Existují kurzy a workshopy pro partnery. Tohle se tam naučíte.
Prvotní je, aby to manžel věděl.
Pak samozřejmě existují tyhle placené služby (i pro ženy), normálně to lidi mají na živnosťák.
Jelikož máš s kým, tam bych na to šla tou první cestou.
@Merilay píše: Více
Jelikož jsem anonymní, tak to můžu napsat.
Hele, ne vždy, ale někdy se za těmito „choutkami“ skrývá i trauma z minulosti. Jakákoliv forma bdsm k tomu může být terapeutická.
Můj muž to ví, sám má dominantní sklony, já jsem submisiv. Ale mezi sebou to děláme zřídka, jen za velmi specifických a intimních podmínek. Narušilo by nám to dynamiku vztahu.
Je úplně v pořádku si na tohle najít někoho dalšího, důvěryhodného. Je to jako fyzioterapie, terapie. Na některé věci ho opravdu nechci, ale ze mne musí ven. Může být součástí, ale část session přebírá někdo jiný.
Doporučuju si o tom hodně načíst, najít si komunitu a tam se postupně dostat k těm, kteří ti budou vyhovovat. Důrazně nedporučuji, jak tu už padlo, amatéry, obyč seznamky, to je samý úchyl. Jít na to přes workshopy, chtít reference, doporučení, sama dbát na svoji důvěryhodnost.
Já bych se toho klidně ujmul, ale obávám se, že bys mi to dominantní chování nevěřila. Jsem dost zženštilý a mám pisklavý hlas. Na střední mi nejen kvůli tomu přezdívali b…k.
Tvůj manžel ví, že jsi nikdy něměla orgasmus a sex tě moc nebral? Řekla jsi mu, že jsi to zkusila sama na základě toho, co jsi našla na netu a najednou to přišlo?
Měla bys problém si to takhle udělat sama před ním, aby jen pozoroval, co tedy chceš?
Jestli to nezačneš řešit doma, dřív nebo později prostě ulítneš, protože to budeš chtít s někým zkusit a věř mi, že pak budeš jak utržená ze řetězu…