Oblečení do deště do školky

6
10.8.23 20:23

Oblečení do deště do školky

Dobrý den, jednoduchá otázka, ale těžké dilema :mrgreen: Pogumované oblečení do deště jako výbavička do školky. Vzali byste zateplené s podšívkou nebo bez podšívky a pod to nějaké termo prádlo / teplé oblečení? Potřebovala bych to už rozseknout 🙏🏼 😄 ♥️ předem děkuji komukoliv, kdo se ozve :lol:

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7321
10.8.23 20:30

Dcera neměla žádné pogumované oblečení.. příjde mi to neprodyšné. Jak se v tom zpotí musí to být šílené v tom být. Dcera odchodila školu v softshellových kalhotech měla tenčí, na zimu pak s fleesem. V oteplovákách šla jen když byl sníh. A bundy šutky, softshellové a pak zimní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
10.8.23 20:37

Tak hlavně záleží, zda u vás ve školce chodí ven za deště nebo ne. Gumové oblečení je vhodné jen do silného dlouhotrvajícího deště, na béžné nošení ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
10.8.23 20:40
@Adelka951 píše:
Tak hlavně záleží, zda u vás ve školce chodí ven za deště nebo ne. Gumové oblečení je vhodné jen do silného dlouhotrvajícího deště, na béžné nošení ne.

I do velkého mokra - na zahradu po velkém dešti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2033
10.8.23 20:42

@KKK85 ano, ve věcech do deště z Lidlu se děti potí, to je pravda, ale například z Tchibo věcmi se mi to nestalo a do podzimních plískanic jsou jejich bundy nepřekonatelné. Tím myslím poměr cena/kvalita. K tomu teda davam sotshellové kalhoty z Little things a děti jsou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85335
10.8.23 20:45

A budou tam tomu diteti to termopradlo pripominat? Nemyslim si. U nas maji normalne skolkove obleceni a pogumovane si obleknou na to. Takze pokud neni zima, ma nezateplene a v zime se zateplenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7321
10.8.23 20:45
@K92 píše:
@KKK85 ano, ve věcech do deště z Lidlu se děti potí, to je pravda, ale například z Tchibo věcmi se mi to nestalo a do podzimních plískanic jsou jejich bundy nepřekonatelné. Tím myslím poměr cena/kvalita. K tomu teda davam sotshellové kalhoty z Little things a děti jsou v pohodě.

tak to je pravda nemám porovnání… ale my si vystačili ze softshellem. U nás ani za deště děti ven nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
10.8.23 20:48

A proč ne oboje?

• Citovat
  • Upravit
3161
10.8.23 20:49

Tak jak už psaly holky, záleží zda v dešti chodí ven. U nás ano, pokud přímo neleje jak z konve. Takže nezateplené pogumované kalhoty(oblékala na oblečení ze třídy-leginy/tepláky) a oteplená bunda nebo pláštěnka, záleží co dítě chtělo a taky pláštěnka měla větší kapuci. A hlavně náhradní oblečení do školky včetně ponožek, protože vždy měla mokro v gumácích od skákání v kalužích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.8.23 20:50

Do školky jsem kupovala dětem pogumované věci v Lidlu. Tu jejich Lupilo značku. Naprostá spokojenost.
Myslím, že to mají s podšívkou v tom Lidlu. Nejsem si teď jistá. Už to nějakou dobu nekupuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
10.8.23 21:01

Moje dítě je odpůrce toho gumovýho oblečení, takže softshell celou školku: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15215
10.8.23 21:06

Ve skolkovem věku mela dcera pogumovane tenké i zateplene, nosila hodně i zmiňované softshelove oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
10.8.23 21:09

Máme kalhoty z Lidlu, bezvadné do deště, jsou teplejší a s punčocháči nebo slabými tepláky i do chladného počasí. Teď jsme kupovali v Pepcu tenké nepromokavé kalhoty, měli k nim i bundičku, tak to se využilo když teď pršelo a bylo docela teplo. Za ty peníze se to vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
10.8.23 21:44

Já teda půjdu proti proudu.
Mám tři děti.
Když chodili do školky a byl déšť fakt den, tak žádná procházka.
Pokud přeháňky, stačila dobrá pláštěnka.
Ne za stovku, ale fakt dobrá plus holínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.8.23 21:51

To bude školka od školky. U nás děti chodí ven každý den nebo minimálně na jejich školkové hřiště. Dávala jsem děckám do školky ty pogumované věci a gumáky. Protože jsem věděla, že v tom se můžou válet klidně po zemi nebo klouzat na skluzavce po dešti a zadek mít mokrý nebudou. Vždycky jsem kupovala dvě sady. Jednu do školky a druhou domů na zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin