Oblečení do fusaku Emitex

1638
24.11.11 21:54

Oblečení do fusaku Emitex

maminky prosím jak oblékáte malé miminko do fusaku Emitex?já pořád nevím co ji oblíct… :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25688
24.11.11 21:57

:mavam: Já teď dávám bodýčko, kabátek (svetýrek nebo mikču) a silnější chlupatku. Pak punčošky, teplejší gaťky a capáčky. Dneska mi přišla velká zima, tak jsem pod fusak dala ještě tenší deku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101601
24.11.11 22:00

Já tedy přes domácí oblečení dám jen flísku s kapucou a kulicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
24.11.11 22:01
Vája píše: :mavam: Já teď dávám bodýčko, kabátek (svetýrek nebo mikču) a silnější chlupatku. Pak punčošky, teplejší gaťky a capáčky. Dneska mi přišla velká zima, tak jsem pod fusak dala ještě tenší deku. ;)

Já naprosto přesně tak :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
24.11.11 22:28

já dávám na overal jen flísovou tenčí kombinézku a čepičku zimní, fusak a už právě nic…dle mě to právě stačí, chtěla jsem se jen ujistit..deku atd.už nedávám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
24.11.11 22:30

LL
Vája
to tedy oblíkate tolik vrstev? já ale když malou vytáhnu je až horká
nedovedu si představit obléct jako vy více 8o 8o 8o
fakt dáváte tolik vrstev? to koukám…
ale malá je fakt teplá a víc vrstev by asi ani nesnesla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
24.11.11 22:32

Já teda dávám na domácí oblečení svetřík a kombinézku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.11.11 22:33

přes domácí oblečení (vlněné triko, flísové tepláky) dávám jen flísový kabátek, na hlavu čepici, na ťapky vlněné botičky. Kdybych dávala tolik vrstev, dítě by mě vzteky sežralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
24.11.11 22:38

to mě taky , malá je šíleně vzteklá už když ju dám jen do fusaku a čepici na hlavu
a i když jí oblíkám ten tenký flísový overal
se teda ale cítím jak krkavčí matka, ju oblíkám nejmíň z vás…
ale ten fusak je velmi teplý a flisový overal si myslím taky…tak nevím no:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
24.11.11 22:44

Tak já dávám body s dl. rukávem, tenší mikinu (spíš tričko s dl. rukávem), když je větší mráz a fouká tak ještě svetr a na to zateplenou mikinu :) na hlavu čepku na ruce rukavice a na nohy punčochy a zateplený tepláky a teplý ponožky…Zpocená není, je teplá, tváře má většinou studený :nevim: Každý dítě je jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
24.11.11 23:35

Do fusaku mi tolik vrstev připadá naprosto šílený, vždyť dítě musí být pečený. 8o Jako nahoru chápu, že je mikina, bunda, čepiče atd., ale na nohy, které jsem celé ve fusaku, nedávám nic, pouze punčocháče ve kterých chodí i doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.11.11 23:39

Sice nemám Emitex, ale Kaiser, ale dávám přes domácí mikču/svetr, kalhoty nebo lacláčky, capáčky na nožky, čepici a jde se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
25.11.11 02:13

Ahoj chci si koupit fusak Emitex jste sním spokojení???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
25.11.11 07:25
madrianova píše:
to mě taky , malá je šíleně vzteklá už když ju dám jen do fusaku a čepici na hlavu
a i když jí oblíkám ten tenký flísový overal
se teda ale cítím jak krkavčí matka, ju oblíkám nejmíň z vás…
ale ten fusak je velmi teplý a flisový overal si myslím taky…tak nevím no:-/

no myslim ze ji urcite neoblekas nejak moc … a pokud vidis ze je teploucka, tak nevidim problem :palec: mmch ja saham vzdycky dozadu na krcek abych se ujistila ze nemrzne :mrgreen:

mladeti davam jen body s dlouhým rukávem, bundicku, puncochy, teplacky a tak ho dam do fusaku … kdyz mi prijde ze hodne fouka nebo je na balkone a nejedu s nim, dam mu jeste pripadne deku … a kolikrat kdyz bylo okolo nuly, byl jen v body (bez bundy), zase slabsi fleesovou deku ve fusaku a byl taky teploucky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
25.11.11 07:42

Ahojky, malý má na sobě domácí oblečení, což je body s dlouhým, punčocháče a mikča. Na to dám ještě zimní bundíčku + kalhoty. A samozřejmě rukavičky + čepičku. Myslím, že je to tak akorát, malý je krásně rozehřátý a vypadá, že mu to nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková