Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Havlova to je správě, že takto uvažuje a vybírá. A za mě je i správně, že nepustí výrostky či dospělé. Ale jsem presvedcena, že 12ti lete dítě v doprovodu společensky oblečených rodičů, pustí.
@Veerr píše:
@Havlova to je správě, že takto uvažuje a vybírá. A za mě je i správně, že nepustí výrostky či dospělé. Ale jsem presvedcena, že 12ti lete dítě v doprovodu společensky oblečených rodičů, pustí.
Nevím, zatím trvají na společenských kalhotech - hele, i ty děcka ti chtějí mít hezké.
Na taneční tak nepustili ani děti.
@Sisi830 píše:
Dobrý den, příští týden máme maturitní ples. Beru s sebou i děti (12let) ale nechce se mi jim kupovat oblek. Chtěla jsem se zeptat jestli je nevhodné dát jim ryfle a košili
Děkuji
Je to samozřejmě blbý. Rifle.
A boty doufám neplánuješ tenisky.
@Veerr píše:
Nechci prudit, ale když máš v lásce češtinu, jak říkáš, piš prosím 12letý.
@Veerr píše:Četla jsem to a opakuju: rifle ani u společensky oblečených rodičů. Na ples je to neslušnost. Kord, kort a podobné patvary v písemném projevu vycházejí ještě hůř než v mluveném.
tebou je to dnes marný
@Havlova jako přístup je to správný na druhou stranu. Ty děti se tím učí nějaké základy etikety. Já vím, že tohle bych řešit nemusela, protože by mě to nenapadlo, ale chtěla jsem zakladatele pomoct.
@Russet píše: Četla jsem to a opakuju: rifle ani u společensky oblečených rodičů. Na ples je to neslušnost. Kord, kort a podobné patvary v písemném projevu vycházejí ještě hůř než v mluveném.
Ty jsi dobrá prudička, viď
tykraso, tebe si budu pamatovat a nezarazi mě tvé komenty poprvé.
někdy souhlasím, jindy zírám. Neboj, tohle beru jako diskuzní fórum a určitě bych takto nepoužila do úředního psaní ![]()
@Sedmnactnulajedna píše:
Nechci prudit, ale když máš v lásce češtinu, jak říkáš, piš prosím 12letý.
Viz. komentář výš pro Russet
Děvčata, na tohle asi nemám kapacitu. Normální smečka hyen. Tvrdé jádro a ňaf ňaf ňaf ![]()
@Veerr píše:
Viz. komentář výš pro RussetDěvčata, na tohle asi nemám kapacitu. Normální smečka hyen. Tvrdé jádro a ňaf ňaf ňaf
Aha, já jsem myslela, že to oceníš. Vážně. Spousta lidí neví, jak se to píše správně. A sama jsi psala, že na češtině ti záleží. Já jinak nemám ve zvyku lidi za podobné věci peskovat ![]()
@Veerr píše:
Viz. komentář výš pro RussetDěvčata, na tohle asi nemám kapacitu. Normální smečka hyen. Tvrdé jádro a ňaf ňaf ňaf
Kdyby ses nepasovala na odbornici, nikdo by neňafal. Blaf! A těch chyb tam bylo víc. A odvozeno od německého gar. Přelož si to.
Příspěvek upraven 12.01.23 v 23:06
@Veerr píše:
Nechci vám do toho vstupovat. Ale. Když dospělá ženská neumí psát, je to ostuda. A neokecá to už nijak.
@Sedmnactnulajedna jsem si dobře vědoma, jak psát správně, ale opakuji, že je tohle diskuzní fórum. Píšu sem tedy tak, jak mluvím. Ocenila jsem upozornění na „kord“, jelikož mě to vážně pobavilo z důvodu, že tak užívám v psanem slově vždy (ale nikdy do pracovního, formálního, úředního psaní bych toto a jiné podobné slovo nepoužila) a „kort“ je nesmysl a kór se používá pouze v mluveném slově, nikdy psanem, jak se mě snaží přesvědčit jistá paní zde. Kord ve významu meč opravdu nelze používat
proto jsem vtipně ocenila upozornění, ač jsem vůbec meč nemyslela. To že se neužívá ti za číslici do oficialniho psani je snad jasné každému a navíc se píše slovně. Do diskuzního fóra tedy to ti hodím bez ztráty kytičky ![]()
@Veerr píše:
@Sedmnactnulajedna jsem si dobře vědoma, jak psát správně, ale opakuji, že je tohle diskuzní fórum. Píšu sem tedy tak, jak mluvím. Ocenila jsem upozornění na „kord“, jelikož mě to vážně pobavilo z důvodu, že tak užívám v psanem slově vždy (ale nikdy do pracovního, formálního, úředního psaní bych toto a jiné podobné slovo nepoužila) a „kort“ je nesmysl a kór se používá pouze v mluveném slově, nikdy psanem, jak se mě snaží přesvědčit jistá paní zde. Kord ve významu meč opravdu nelze používatproto jsem vtipně ocenila upozornění, ač jsem vůbec meč nemyslela. To že se neužívá ti za číslici do oficialniho psani je snad jasné každému a navíc se píše slovně. Do diskuzního fóra tedy to ti hodím bez ztráty kytičky
Máš tam těch hrubek víc.
@Russet nikdo se na odbornici nepasuje, jen jsem zmínila, že mě vše triska do očí a jsem na češtinu celkem pes. Tohle vím, ale neznamená to, že se kór užívá jako spisovné slovo. Pouze mluvené. Spisovně vždy nahradit.
To, že jste smečka, to je holý fakt.