Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Veerr píše:
@Havlova to je správě, že takto uvažuje a vybírá. A za mě je i správně, že nepustí výrostky či dospělé. Ale jsem presvedcena, že 12ti lete dítě v doprovodu společensky oblečených rodičů, pustí.
Tady máš taky chyby. Dvě.
@Veerr píše:
@Russet nikdo se na odbornici nepasuje, jen jsem zmínila, že mě vše triska do očí a jsem na češtinu celkem pes. Tohle vím, ale neznamená to, že se kór užívá jako spisovné slovo. Pouze mluvené. Spisovně vždy nahradit.
To, že jste smečka, to je holý fakt.
A kór není nářečí a neznamená navíc.
Zakladatelko, omlouvám se ti, kam se tato diskuze zvrhla.
Užijte si ples a já zase na čas epipi opouštím, protože je to tu zde stále stejné už X let ![]()
@Russet mě? Koho co? 4. pád 2 mě. Pokud jedeš tady čarky, tak gratuluji. Ti jsme si vysvětlili. Už nemám sílu s tebou diskutovat. V tom jsi dobrá, uznávám. Máš dlouhá léta praxe ![]()
@Veerr píše:Číslovka, jak jsi ji napsala, je špatně. A pak čárka, ale to jsi jistě jako pes na češtinu poznala.
@Russet mě? Koho co? 4. pád 2 mě. Pokud jedeš tady čarky, tak gratuluji. Ti jsme si vysvětlili. Už nemám sílu s tebou diskutovat. V tom jsi dobrá, uznávám. Máš dlouhá léta praxe
@Russet ty ty komentáře nečteš všechny, viď
![]()
už se těším, až si tady časem přečtu, jak ses vyklidnila na někom dalším
tebe bych chtěla znát osobně, třeba bych byla překvapená ![]()
Společenské dětské kalhoty sezenes i nové za par stovek, kde je problém? ![]()
Plus košili a rozhalenku, nemusí snad byt ještě tak přísně formální, když mu je 12. Ale na volnou košili ne kravatu, to vypadá divne a ještě bud dělat blbosti a “věšet se” na ní. Když už kravatu, tak sako. A tu košili hlavně ne karovanou nebo jinak vzorovanou ![]()
A ano, rifle nejsou vhodné ani černé. Ani sportovní boty (i kdyby byly černé).
@ivašot. píše:
Dcera měla maturák v Lucerně v prosince a i kluci v tomhle věku měli spíš tmavé společenské kalhoty. Moc riflí jsem tam překvapivě neviděla.
Ja na maturaku v Lucerne videla u nactiletych kluku cerne dziny, kosili a jeste vice to zabili s nike jordan na nohach
.