Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, dáváte malému miminku na spaní overálek nebo ho necháte spát třeba v tepláčkách a tričku?
Rozhodně dávám overal, u tepláků by mohla mačkat ta guma na bříšku, overal je pohodlnější na spaní
Ja davala overalky nebo polodupky, ktere meli takovou sirokou gumu ktera vubec netlacila
Miminko mi vždy spalo v overálku, nejčastěji z biobavlny. Jsou super i pro větší děti, nic netlačí v pase, netáhne na záda ani „cestujícím“ dětem. (děti, co cestují po celé posteli
)
Overalky, fakt aby netlacilo to brisko, je to idealni ![]()
Davala jsem do 2,5let nez se odnaucil plenu na noc.
Rozhodně overal… tím malého učím, že to je pyžámko a přes den v pyžámku se nechodí
![]()
Taky dávám overal. Prostě je to pyžamko, ráno po probuzení převlékám do bodyčka a dupaček.
Jedině overal
jednou jsem neměla čistý, tak jsem dala tričko a tepláčky. No malá si za noc svlékla kalhoty asi 10× ![]()
Overálek, miminu i dvouleté, žádné gumy a jsou zakryté i šlapky.
Na noc overal, pres den v mladsim veku bodycko a polodupacky (proste mimco usnulo v dennim obleceni). kdyz jsme najeli na jedno spani za den, prevlikala jsem deti do pyzama i na odpoledni spani.
Od narození overal, staršímu jsem dala klasické pyzamo ve dvou letech, kdy začal v noci chodit na nocnik. Je jednodušší stáhnout gatě nez se crcat s overalem.
Dávala jsem vždycky overal - považuju za pyžamko. A promiň, ale nechápu, proč se ptáš anonymně ![]()
@mamina2017 píše:
Rozhodně overal… tím malého učím, že to je pyžámko a přes den v pyžámku se nechodí![]()
Mám to stejně. Večer do overalu-pyžama, ráno zase naopak…