Oblečení na tábor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
10.7.24 17:53

Vedoucí na táboře jsou momentálně oba mí synové a věř, že oblečení dětí absolutně neřeší (obávám se, že ani své vlastní) :). Klid ať si to kluk užije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
10.7.24 17:55

@stinga ne mají pytel na prádlo ( obal na polštář ) nebo takový ten koš z Pepca- v podsaďáku se to akorát vejde pod postel. To jim při bodování kontrolují taky. Prostě počet spodního prádla + tričko musí sedět na počet dnů táboře.

• Citovat
  • Upravit
3094
10.7.24 17:56

Na našich táborech to vedoucí opravdu neřeší. To já jsem řešila, aby měli dost krátkých triček, taky radši nějaké dlouhé atd…
A nakonec mi po 2 týdnech přijel kluk domů v tom stejném oblečení, v jakém odjel. Jen ponožky a slipy si měnil.
Dcera to samé. Kufru se téměř nedotkla. A dokonce měla na hlavě copánky, které jsem jí týden předtím pletla. 😅

Příspěvek upraven 10.07.24 v 17:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
10.7.24 17:56
@kocourGarfield píše: Více
é, teda no nevím, to fakt prohrabávají nějaký smradlavý pytel s použítým prádlem? no fuuuj, nebo počítají to čisté? to bych pak pár čistých triček hodila do toho špinavého pytle, abych dostala bod :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
10.7.24 17:57
@iila píše: Více

to jsou správní táborníci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
10.7.24 17:58

no a furt nevím, počítají ty smradlavé hadry nebo to čisté?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
10.7.24 17:58

@stinga ano, dělají to roky. Klidně Ti to muže přijít fuj. Oni aspoň mají jistotu, že dítě netráví 14 dnů v 1 trenkách. Za ten tábor to dělají 6× tuším. A divoká by jsi kolik rodičů naopak řeší, hlavně aby jejich dítě nemělo 14 dnů na sobě ty stejné ponožky a tričko …. Ten dotaz jestli to můžou kontrolovat zazní snad na každé předtáborové schůzce.
Stejně jako dětem kontrolují umyté ešáky ( těm menším ), lahve jestli neplesniví a občas suché spacáky - nehoda se může stát u těch malých, jezdí jim děti od 6 let.

Příspěvek upraven 10.07.24 v 18:01

• Citovat
  • Upravit
76638
10.7.24 17:59
:mrgreen: asi skauti neznají slogan, že „špína hřeje a chrání“
ale tak jasné, je dobré, že to kontrolují, ale na běžných táborech to asi neprobíhá ani v dnešní době
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
10.7.24 18:00

Teda, tak to se musím zeptat, jestli jim kontrolují aspoň ty trencle a ponožky. Protože svršky evidentně ne :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
10.7.24 18:03

@iila tak jim jezdí od malých dětí, od těch 6 let. Kontrolují i ešáky a lahve jestli je to zfraví nezávadné :) A občas suché spacáky - nehoda u malých se může stát - změna prostředí, atd…

• Citovat
  • Upravit
42086

Ne, nekontrolují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
@Anonymní píše: Více

Tak jestli se to opravdu na tom vašem táboře bude kontrolovat, tak mě napadá, že rychlejší než nášivka je fixa na textil. Zevnitř napsat třeba Pepíček - tričko č. 1 atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
10.7.24 18:04

@Havlova u nás ano :lol:

• Citovat
  • Upravit
42086
10.7.24 18:07

Jeden z mála táborů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
10.7.24 18:08

já jsem byla na táboře minimálně 10×, možná víc, většinu prázdnin jsem jela na 2 tábory, a musím garantovat, že dvoj max troje kalhotky za celý tábor, a to stejné s ponožkami, jsem přežila v naprostém zdraví :palec:, triko samozřejmě pořád jedno, a ty copánky od maminky také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí