Oblečení na tábor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5717
10.7.24 22:20

Nedohledala jsem, kolik je synovi let…Nicméně já jsem jezdila jako oddílová vedoucí roky a měla vždy nejmenší děti (5, 6, 7 let) a ano, dohlížela jsem na to, aby byly v čistém, aby si čistily 2× denně zuby, obden jsme je sprchovaly (tam tedy jen pomoc se sprchou, myly se samy), krom asi vlasů, kdo potřeboval. Vždy jsem měla přehled, kdo co má, pomáhala jsem jim všem vybalovat a večer jim připomínala dávat věci do pytle na špinavé prádlo..
Pokud jde ale o puberťáka, nikdo to takhle neřeší.
A pokud má syn vše zelené a maskáč, tak to není divné, neboj. Věř, že opravdu vedoucí pozná čisté tričko od špinavého. Ale spíš je to většině úplně jedno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.24 09:17
@stinga píše: Více

Tohle mám celkem u něj vyzkoušené, že si to bude brát podle plánu. Hlavně si bude každé ráno brát čisté.
Třeba mě překvapí a bude celou dobu v jednom oblečení, ale po předchozí zkušenosti si to nemyslím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.24 19:47

Tak jsem zavolala vedoucí a zeptala jsem se narovinu, jak to mají s převlékáním, kontrolou oblečení a mytím.
Snaží se, aby se děti převlékly aspoň ob den, spodní prádlo připomínají denně. Většina dětí má podobné barvy. Ale poděkovali mi za upozornění, že ho aspoň nebudou honit se převlékat.
Denně se děti myjí v říčce, 2× za tábor je ženou do teplé sprchy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix