Oblečení na tábor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76817
10.7.24 18:37
@Havlova píše: Více

mně asi taky, nevím, moje matka je taková akurátní paní, takže doma jsem se samozřejmě převlékala, myla, všechno - a na táboře to byla ta úúúžasná volnost nic z toho nedělat, být chvíli bez dohledu, nikdo neprudil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
10.7.24 18:40

@stinga tak i na táboře koupou. Zase za čunárka tam být nemusí. Pot, špína. Ono “špína je to pořad i když se vykoupou :) Do vany to má samozřejmě dost daleko …. A tedy nevidím důvod nosit spodní prádlo 1 14 dnů, to není znak volnosti ale čuněte. Fuj. Nevidím jediný důvod proč si denně nevzít čisté ponožky a spodní prádlo. Tričko bych třeba chápala. O kratasech, mikině a teplácích se samozřejmě nebavím.

Příspěvek upraven 10.07.24 v 18:43

• Citovat
  • Upravit
31287
10.7.24 18:43

Synator jezdi na tabory od prvni tridy. Prvni dva roky počet dnů, pocet trenek, ponozek. Tricek minimalne na obden nové, teplaky čtvery, mikiny také.
Postupem casu se to smrsklo tak, ze ted je se skautama na 17 dní, trenky ma s sebou desatery (stejne je pul casu v plavkách), ponozky take tak, tricka tri, mikiny dve, a to jen proto, kdyby zmoknul. Nedelam si násilí :mrgreen:
Letos teda poprve po tydnu hlasil, ze mu dosly ponozky. Ale jen proto, ze ten týden propršel. Tak sem dovezla na navstevni den novou várku.
Takze se domnívám, ze mozna kontroluji, aby byly děti suché, ale urcite nikdo neřeší počty.

Uciteli jsem pred pár lety na skolu v přírodě napsala se smajlíkem, jestli by mohl synovi rict, at si vezme čisté triko, ze ho na fotkách vidim ctvrty den v tom, v cem prijel, a jestli uz okolo nej nelitají mouchy :lol:
skauti fotky neposílají.

Sem úplně klidná 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
10.7.24 18:44

@Mar__tanka1983 my žádnou návštěvu nemáme :) Hezky 14 dnů bez rodičů:), takže by si je po týdnu přepral v ruce :)
Já letos ani nevím co si děti balily :) Ale trenek si bral dost, to hlásil že má dost :) A vozí si tedy prášek na praní - tu pastu.

• Citovat
  • Upravit
31287
10.7.24 18:52

@kocourGarfield tak on by taky asi musel, ale když prší, těžko se to suší…
My máme v pulce tydne „návštěvák“, koná se pasovani na vodaky pro nejmladší nové členy, tak to mame dovoleno přijet na tři hodiny.
Dovezeme zasoby jidla, dame kafe z ešusu, syn se pochlubil pochvalou za mistrne vyrobeny drzak na toaleťák u latrín a odznakem za odvahu (zalarmoval tabor při nocni hlídce), a zase mizíme.
Nekdy si rikam, ze bych tam hned par dni zustala s nima :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
10.7.24 18:57

@Mar__tanka1983 my jezdíme stavět a bourat a sekat louku :srdce: Je to vždy fajn :srdce: Slibák tedy máme pak vyfocený zpětně, pokud je.
Ale tak nějak mám pocit, že je máme doma často … tábor řeší už od října. Nějaký výpravy mezi, atd…Manžel chodí s Benjaminem do skauta. Ale ten tábor je fajn vždy :kytka: Benjamin pojede asi v těch 6, 5 letech, pokud už na to bude vyspělý. A budu ráda, když nebude 14 dnů běhat v 1 trenkách a 1 tričku :)

Příspěvek upraven 10.07.24 v 19:01

• Citovat
  • Upravit
14626
10.7.24 19:01
@kocourGarfield píše: Více

To je trochu uchylny pocitat někomu trenky, ne? 8o :lol: a počítají nový, nebo použitý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
10.7.24 19:02

@Semtex pro tebe klidně úchylný. Pro xy rodicu zřejmě neúchylné.

• Citovat
  • Upravit
14626
10.7.24 19:07

Já když si představím, že bych to měla jakožto vedouci provádět, tak bych to normálně odmítla :nevim: jako někomu se hrabat obden v použitých kalhotkách? To fakt ne. Co na tom, ze je to dite :lol: proste mi to přijde dost za hranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
10.7.24 19:10

U syna to tak nějak kontrolují, hlavně u malých. Ale spíš aby byli oblečení přiměřeně počasí. Nicméně když jim dítě opakovaně tvrdí, že mu je i ve vedrech fajn v těch dlouhych kalhotách, ve kterých ho matka před 5 dny vyslala, tak je to zcela marne, že. :zed:
Loni trhnul rekord, za 2 týdny se osprchoval dokonce 4×, před tím v průměru jednou týdně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
10.7.24 19:14

@Semtex jasmě, to je Tvoje volba. Kupodivu tedy jsem se setkala s rodiči, kteří jsou rádi, že někdo dohlédne, že malé dítě neběhá 14 dnů ve 2 kalhotkách … Ale samozřejmě každého rozhodnutí.

• Citovat
  • Upravit
76817
10.7.24 19:17

a co by se stalo, kdyby běhalo? malé dítě se nepotí, nesmrdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
10.7.24 19:18

@stinga Tobě se dítě nepotí? Mně se tedy klidně potí i 3 lete dítě. Nemusí se dobře utřít/ trenky, může ty ponožky mít mokré, atd…

• Citovat
  • Upravit
76817
10.7.24 19:20

ne, ještě nikdy nebyla zpocená, já mám za to, že se děti začínají potit až v pubertě, už tu o tom byla diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
10.7.24 19:21

@Svistice naši se mejou v řece 8) jak casto, se neptám… radši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí