Oblečení na tábor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.7.24 17:22

Oblečení na tábor

Syn jede v pátek na tábor. Sháním věci a sehnala jsem 5 jednobarevných triček stejné barvy a k tomu dvoje stejné kraťasy.
Teď tu byla máma a dostala jsem přednášku, že to je problém, že vedoucí budou naštvaní, protože nebudou vědět, jestli se převlékl nebo ne.
Máma jezdila roky na tábory jako vedoucí.
Kdo tu jezdíte na tábory, řeší vedoucí převlékání nebo ne? Argumenty mámy mi přijdou naprosto mimo, ale uznávám, že kdyby to byl opravdu problém, tak třeba zítra koupím nějaké nášivky na rukáv.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2654
10.7.24 17:26
@Anonymní píše: Více

Mno, hlavně bude pravděpodobně trošku za exota i u ostatních dětí, když bude mít pořád stejné oblečení. Proč kupuješ všechno ve stejné barvě i stejné kraťasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75910
10.7.24 17:31

to mně upřímně rozesmálo,
sice nevím, proč jsi sháněla 5 stejných triček a 2 stejné kraťasy? to byl nějaký požadavek od tábora?
na tábor se dávají spíš staré trika a kraťase, kterých není škoda, když se zničí

• ale názor, že vedoucí nebudou vědět, jestli se převlékl, no budu se smát ještě i za hodinu, vedoucí vůbec neřeší, jestli se někdo převlékl, ani si to nemůžou pamatovat, kdo má jaké oblečení, a hlavně je to vůbec nezajímá - proč by mělo?

já jezdila na tábory každý rok 2×, použila jsem většinou jedno tričko, dvoje kraťasy, dvoje kalhotky a max troje ponožky - ostatní jsem dovezla vždy poskládané, tak jak mi to máma zabalila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75910
10.7.24 17:32
@Livi92 píše: Více

dětem je to jedno, hlavně klukům,
ale také to nechápu, že by kluk doma neměl nějaké starší trika na donošení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24741
10.7.24 17:32
:zed: jakože koupím děcku PĚT stejných triček :zed:
tos byla v Pepcu nebo kde?
prosím tě, NIC tam nenašívej, při předání děcka si nech zavolat oddílovou vedoucí a jen jí řekni, žes to nějak nedomyslela a koupila hodně stejného oblečení (jako vedoucí jsme zvyklé na různé exotické požadavky, takže bych zachovala poker-face, tak jen aby o tom věděla, že děcko fakt není v tom stejném)…

co ovšem nepochopím - i jako matka dvojčat - asi od 8 let začly nesnášet stejné hadry a koupit úplně stejné oblečení je úlet-pokud nejde o autistu, tam je to naopak velmi pochopitelné
pokud syn není autista, tak ty ses trochu autisticky projevila ;) promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.24 17:35
@stinga píše: Více

Vše je staré, nic jsem nekupovala nového. Nejsou 100% totožné, ale mají stejnou barvu. Je to na přání dítěte. Jsou v lese a vše je do zelena/maskáč.

Taky jsem jezdila a taky nikdy nikdo neřešil, co mám na sobě, ale máma byla ještě loni, proto zjišťuji, jestli to není nějaký nový požadavek. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
10.7.24 17:37

U nás lezou do místa na prádlo a postoji počet trenek a triček, takže klidně může nosit celých 14 dnů jednu barvu. Jde o počet, ne barvu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.24 17:37

Nikde nepíšu, že jsem kupovala, ale že jsem sehnala. Nic není nové. Něco má svého, ale má tam kousky po synovi kolegyně, po bratranci…

• Citovat
  • Upravit
10952
10.7.24 17:47

Neřeškluk jezdil na tábory každé prázdniny, hadrů plnej kufr a vždy jak jsme koukali na foto co vedoucí dávali jsme jen jásali, že se po 4-5 dnech převlékl…
Jezdili teda na klasický tábor, zelená louka, stany…
Vedoucí to určitě řešit nebudou, mají kolem dětí práce dost…
Dávala jsem staré věci na donošení, něco už jsem ani neprala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243

Tak holka si nabalí kufr a pak dle fotek vidím🥴 že chodí v jednom a tom samým, není čas se prý převlékat pořád 😄 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75910
:mrgreen: aha, ten původní příspěvek vyzněl, že jsi koupila 5 nových stejných triček, tak to už teď chápu,
a máma byla na tom stejném táboře loni?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75910
10.7.24 17:49
@kocourGarfield píše: Více

jaké místo na prádlo? děcka už mají ve stanech nějaké police s místy na prádlo? to je nové opatření? my měly hadry vždy v kufru, no je fakt, že už mi není 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
10.7.24 17:49

Pokud chtel stejnou barvu, tak ok. Na argument mamky bych se vyprdla, neni moje povinnost naopak shanet kazde triko jine barvy, jen aby vedouci jednoduse videla, jestli se prevlekl. Dostal, co ma, je na nem, kdy se prevlekne… Mne naopak hrozne bavi podle fotek z tabora sledovat, jestli uz si vymenil tricko, nebo je porad v tom, ve kterem jsem ho vypravila.
Od vedouciho cekam, ze udela diteti program, postara se v pripade problemu a tak, ne, ze bude dohlizet na vymenu obleceni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
10.7.24 17:50

@Stevia u nás skauti to tedy řeší. Při bodování koukají každý druhy den do pytle s prádlem a počítají trička a trenky. Jezdí na 14 dnů. Samozřejmě louka, latrína, žádná alekrika. Je to jen o lidech.

Edit moje děti tam jezdí od mala, dnes už jako vedoucí. Že by někdo měl 5 dnů 1 triko se tam neděje.

Příspěvek upraven 10.07.24 v 17:51

• Citovat
  • Upravit
8605
10.7.24 17:50

Je úplně jedno, co dítěti dáš, stejně bude nosit pár kousků celej tábor… s vedoucími bych barvu triček opravdu neřešila. Já mám kluky na skautským táboře, tam požadavky na barvy oblečení jsou, takže stejní budou všichni. Jako dítě jsme mívali zase zelený den, červený den atp, takže rodiče balili zas podle toho. Každopádně, táborové dítě ve zdánlivě jednom oblečení nikoho pohorsovat nebude, nikdo to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí