Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Jak jste spokojené s oblečením této značky? Kvalita a cena?
Za mě ne. Mám dost oblečení této značky, neboť ji máme v nejbližším oc a já nesnáším nakupování, ale často má oblečení nějakou vadu, kterou odhalí až doma. Křivé nasity zip, zip rozpadající se po roce a půl apod.
Jak co. Boty super, trika mám roky a dobrý. Řekla bych, že kvalita šla dolů, trika zakoupená loni mají křivé švy a dírky, dvoje plážové šaty žmolkují. Za ty peníze kvalita nic moc teda.
Kupuji jen dětem, třeba trika na sport a mikiny, zimní kalhoty, čepice atd. Ale teď v pandemii jsem tam přes rok nebyla, udivují mě tak komentáře výše, já jsem vždy max. spokojená, nikde ani křivá nitka, pečlivé ušití, kvalitní materiály, zipy drží i hrozné zacházení prostředního syna, nevysypal se ani jeden, a že se snažil. Zrovna včera jsem ukládala malá trika ze skříně do jiné skříně a říkala jsem si, že jsou po x praní, jako nové, ani nemám pocit, že bych předávala obnošené prádlo, byly to funkční trička.
Před pár lety jsem si tam koupila super oblečení na lyže, žádné vady. Pak změnili design a přestalo to být pro mě zajímavé. Koupila jsem si také jedny nízké turistické boty a ty byly fakt špatné. Strašně rychle se zničily, žádný náročný terén jsem nechodila, na došlap strašně tvrdé, příště už jinou značku.