Pěkné oblečení objednání přes internet

339
18.5.21 20:37

Pěkné oblečení objednání přes internet

Ahoj holky, znáte to, uklidila jsem si šatník a zjistila, že nemám skoro co na sebe :mrgreen: Byla jsem nakupovat v klasickém obchodním centru, který je plný obchodů a byla jsem velice zklamaná. Všude volány, trička pod prsa, sukně do půlky lýtek. Druhá možnost je, že nemám vkus :lol: Chtěla bych se zeptat, kde si objednáváte oblečení (About you, Glami znám) Jen jestli nevíte o nějaké třeba nové stránce, kde mají pěkné oblečení a můžete doporučit. Děkuji a pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2038
18.5.21 20:42

Zalando, Zoot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
18.5.21 20:43

A jaké se ti líbí, když volánky, atd… ne? Teď je to prostě móda, ale za mě taky hrozný.

Já nakupují na GATE (tam asi nejvíce), Sinsay, za mě levné obchody s pěkným a dobrým oblečením, ale to záleží samozřejmě jaký máš vkus.

• Citovat
  • Upravit
339
18.5.21 21:07

Já ty volanky na tričkach nemám ráda, teď už je dávají i na tílka 8o. Chtěla bych nebo spíše nutně potřebuji letní šaty :mrgreen: Mám ráda výstřih, zatím mám co ukázat :mrgreen: Jinak se mi líbí i sportovní oblečení (klasika trička Adidas, Nike). Vím, že se móda vrací, ale některé ty věci v obchodech :zed: Spíše se mi ty volány, široké kalhoty a trička pod prsa líbí na 15 letych holkách, ale vyjít takhle já, tam mě odvezou do Bohnic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
18.5.21 21:10

Gate, to je teda fakt děs.

Příspěvek upraven 19.05.21 v 07:27

• Citovat
  • Upravit
2254
18.5.21 21:42

Tricka: C&A.. maji takovy zakladni za 125ks kratky rukav, 175 dlouhy a jsou fakt hezky a docela dost vydrzi. A celkem ted koukam ze i Takko zakladni rada ma fakt hezky tricka a tilka.
Kalhoty F&F, svetry a spol Reserved, C&A pripadne HM.
Halenky zasadne v sekacich, tam maj hezky a levny kusy (okolo 100kc)
Leginy na doma: pepco zakladni rada cena cca 90ks a jsou super, bavlna a dlouhy! :)
Sukne a saty klidne i sekac pripadne mam rada saty z lidlu, ale tam vybirat.

Spodni pradlo: C&A, Reserved, prekvapive pepco sem tam me nejaky hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
18.5.21 21:42

Zkus Shein. Sice to není česká stránka, ale já jsem s věcmi odtud nadmíru spokojena. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
18.5.21 21:44

@Dahliaa a není to Čína? Aby mi ty šaty nepřišly až v říjnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
18.5.21 21:47

@Tamara86 Jsou to věci z USA. Samozřejmě nějakou dobu doručení trvá, počítej tak měsíc. Ale jak říkám, je tam široký výběr a podle mě je tam tolik stylů a oblečení, že si snad musí vybrat každý. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6107
18.5.21 22:13
@Tamara86 píše:
@Dahliaa a není to Čína? Aby mi ty šaty nepřišly až v říjnu :mrgreen:

První, co se na recenzi dozvíš, je informace o tom, že je to čínský eshop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
18.5.21 22:29

@Modesta Tak to se omlouvám za mylné informace. ;) Na stránkách mají USA, ale v diskuzích už jsem se také dočetla o Číně. Nicméně to nemění nic na tom, co jsem psala předtím. Když chci něco, co v ČR neseženu, objednávám tam a jsem nesmírně spokojena. Oblečení vždy odpovídá obrázku a i mé velikosti. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
18.5.21 23:11

Já nic proti Číně nemám, pokud to oblečení sluší tak proč ne, nemusím mít vše značkové, ale vadí mi tam ta dlouhá doba, než zboží přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
19.5.21 07:30
@Tamara86 píše:
Ahoj holky, znáte to, uklidila jsem si šatník a zjistila, že nemám skoro co na sebe :mrgreen: Byla jsem nakupovat v klasickém obchodním centru, který je plný obchodů a byla jsem velice zklamaná. Všude volány, trička pod prsa, sukně do půlky lýtek. Druhá možnost je, že nemám vkus :lol: Chtěla bych se zeptat, kde si objednáváte oblečení (About you, Glami znám) Jen jestli nevíte o nějaké třeba nové stránce, kde mají pěkné oblečení a můžete doporučit. Děkuji a pěkný večer

Já jsem objednávala teď přes Spartoo a ok. Jinak záleží na tom, jakou si představuješ kvalitu. Ty značky zde jmenované (pepco, lidl…), to je fakt tragédie stejně jako gate.

• Citovat
  • Upravit
339
19.5.21 07:39

@Alriga Na Spartoo jsem se dívala, ale tričko co jsem si kupovala minulý rok za 300 tam mají za 500 :nevim: S Pepcem souhlasím, jednou vyperes a je to v prde… S lidlem problém zatím nemám, bundu od nich mám už 3 roky a super (na kolo),jak je to s trickami atd nevím. Jak jsem psala nezáleží mi na značce, ale aby oblečení pěkně sedělo a vypadalo. Samozřejmě nedám za tričko 1000 Kč, to by se mi muselo sakra líbit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
19.5.21 07:50

Holky přidám fotky šatů, které se mi na internetu líbí, ale podle ceny mám strach. Třeba jste viděli někde podobné na ověřené stránce. Doufám že nevadí, že tu přidávám vyfocené fota z internetu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková