Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj měla bych takový dotaz - začala jsem nosit tanga a jsou celkem pohodlná, ale když si např. dřepnu, tak jak jsou ta tanga zařízlá, tak je trochu cítím v zadku. Ne že by to bylo vyloženě nepříjemné, ale nevím, zda se na to dá zvyknout. Nemáte někdo podobné zkušenosti? A je to skutečně o zvyku?
Díky Petra.
A proc si na neco takoveho chces zvykat?
Navic tanga mi prijdou hnusne, naposledy se nosila tak pred 15 lety a uz tehdy to byl des.
Tvoje starosti bych chtěla mít.
no tak je nenos když ti vadí..
Co je na tangách pohodlného? Ještě je to spíše nehygienické…blee
Tak si kup vetsi, nebo jiny strih. Nosim tanga, ale normalni, vzadu maji sirsi pruh latky. Nejlepsi jsou za me brazilky. Kazdopadne nechapu co nosi odpurkyne tohodle pradla - nejaky hrozny, babovsky, bavlneny, bezovy spodary? No jezismarjahruza. Priserny. Asexualni. Fuj. Ble. Ne, diky.
Me jsou tanga pohodlny. Od třinácti nenosim nic jinyho.
@Micaella22
Jakoze existují jen tanga a pak hnusny bombardaky? Nic mezi tím? Ale prosimte.
@Pidranyi píše:
Ahoj měla bych takový dotaz - začala jsem nosit tanga a jsou celkem pohodlná, ale když si např. dřepnu, tak jak jsou ta tanga zařízlá, tak je trochu cítím v zadku. Ne že by to bylo vyloženě nepříjemné, ale nevím, zda se na to dá zvyknout. Nemáte někdo podobné zkušenosti? A je to skutečně o zvyku?
Díky Petra.
Kolik je ti děvenko? Nebo mám napsat chlapče? Nebo nejspíš ty starej slizoune? ![]()
@Micaella22 nosím pohodlný bavlněný spoďáry, přesně. Aj béžový mám ![]()
@Micaella22 píše:
Tak si kup vetsi, nebo jiny strih. Nosim tanga, ale normalni, vzadu maji sirsi pruh latky. Nejlepsi jsou za me brazilky. Kazdopadne nechapu co nosi odpurkyne tohodle pradla - nejaky hrozny, babovsky, bavlneny, bezovy spodary? No jezismarjahruza. Priserny. Asexualni. Fuj. Ble. Ne, diky.
Me jsou tanga pohodlny. Od třinácti nenosim nic jinyho.
@Fiducia píše:
@Micaella22 nosím pohodlný bavlněný spoďáry, přesně. Aj béžový mám
Samo, béžový =tělový =nenápadný. Taky mám, jsou s krajkou a jsou
k_hand: