Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@bublifucekk musím to zkusit, ale jsem s tím tak otrávená, že asi všechno vyhodím do toho charita kontejneru na hadry
Děkuji za reakce. Už jsem si říkala, že jsem divná…
Teď už se ji po zkušenostech snažím brzdit a věci si moc nebrat. Nestojí mi to za ten nátlak a řeči kolem. Několikáté vysvětlování nezabralo. Jsem sice vděčná za pomoc, ale když nedokáže pochopit, že nechceme poničené a ošklivé, že nebudu používat použité dudlíky atp…
Navíc jsem s tím trávila opravdu hrozně moc času. Abych poznala svoje od jejího, našívala jsem si malou značku z bavlnky. Všechno vždycky vyprala a vyžehlila a kolikrát k ničemu, protože fleky nepustily.
Hodila bych jí to všechno na hlavu.. Asi tak.. Jako aby mi někdo furt cpal, hnusný, flekatý, sepraný, děravý hadry a sešmajdaný boty?.. To si může strčit někam.. Nechtěla bych od ní nic.. Přece jen, je to první miminko a člověk si ho chce opečovávat svými, krásnými, novými věcmi a né ho zahrnovat tímhle vypůjčeným humusem..
@stinga překonej se. Já dala třeba tepláčky 10ks za 100Kč, bundy od 100-150 a je to skoro vše fuč. Prodalo se i to co jsem myslela, že se neprodá
na druhou stranu mám pořád 2 krabice oblečení, ale to pak kdyžtak slevním nebo dám po balících.. držím palce ![]()
Já bych razila pravidlo, když jí to není trapné vnucovat, tak proč tobě by to mělo být trapný vrátit. Prostě bych jí řekla, že ti stačí pár věcí, že jsi ráda, že ti to půjčí, ale že si chceš koupit taky něco sama, že třeba budete mít časem i druhé dítě a unosí to také.