Oblečení po porodu

634
12.10.05 08:47

Oblečení po porodu

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat maminek, které už mají porod za sebou, do jakého oblečení se asi zhruba vešly při odchodu z porodnice. Nějak si neumím představit, jak budu vypadat a jestli na sebe obléknu třeba kalhoty, které jsem nosila před těhu.

Díky všem za zkušenosti.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35330
12.10.05 08:59

Ahoj,
ja nosila zhruba to, co asi v patem sestem mesici. Nosila jsem to dost dlouho a pak jsem si musela castecne koupit novy satnik,protoze jsem sice nechala v porodnici 7 kilo, zbylych pet se ale ne a ne hnout. Snad to souvisi s kojenim, nijak se nepreziram a porad mam o ctyri vic nez pred tehotenstvim.

Tak at tobe navrat k puvodnim kilum vyjde lip.😉

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
12.10.05 09:26

Ahojky,

taky nosím pořád těhotenské kalhoty, i když teda gumu v pase hodně staženou, taky asi jako v 5. měsíci - přibrala jsem 20 kilo a ještě 8 mi chybí dolů, bohužel nejvíc mi toho zůstalo na břiše, je tam pneumatika jak hrom. Ale záleží na tom, kolik přibereš, pokud to bude těch cca 10-12 kilo, většinu necháš v porodnici a po měsíci, měsíci a půl třeba dopneš normální kalhoty jako spousta mých kamarádek.
Přeji veselé hubnutí :)
 Gina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
12.10.05 09:27

Ahoj, jestli ti jde o to jaké kalhoty si máš vzít na cestu z porodnice tak bych si předtěhotenské nebalila, i kdybys měla původní váhu, ještě nějakou dobu po porodu budeš mít takové vytahané měkké břicho, než se to tam všechno porovná. Takže já jsem to neřešila a prostě jsem odešla v kalhotech, ve kterých jsem do porodnice přijela (teda tak hrozný to zase nebylo, ale byly pohodlný :lol:) Ale jinak mě po porodu zůstaly 4 kila navíc, a to ještě jen na zadku (nekojím), takže momentálně chodím ve starých kalhotech z éry když jsem byla před lety tlustší, nové se mě kupovat nechce, bláhově čekám, že sama od sebe jednou zhubnu do těch původních 8)
Krásné zdravé mimčo a hladký porod,
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
12.10.05 09:36

Ahoj, opravdu to zalezi na tom, kolik priberes. Ja jsem byla z tech, ktere po porodu meli min kilo nez pred pocetim, ale tu mekkou pneumatiku jsem taky mela. :) takze jsem nosila obleceni, ktere mi pasovalo asi ve 3. - 4. mesici. Ted jsem postupne vahu dohnala na svou puvodni, ale to brisko nejak nechce zmizet.. :) jsem totiz hrozne lina cvicit a cokoladku miluju… :) Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
12.10.05 10:07

...

Ahojky,

já jsem taky odcházela z porodnice v tom, v čem jsem přišla (což byly těhotenské tepláčky z Tveretu http://www.tveret.cz/detail.php?… - mimochodem byly dost drahé, ale té investice nelituju, protože v nich chodím i teď - jsou velmi pohodlné a velikost na bríšku i v pase se dá regulovat).

V těhotenství jsem přibrala 13kgm :roll: , 5kg zmizelo po porodu a pak každý měsíc hubnu cca 1kg, takže mám ještě pořád 4kg+ :? (kojím).

Přeji hodně štěstí a zdravé mimčo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
12.10.05 10:24

Ahojky,
určitě si s tím hlavu nelámej- já nechala v porodnici úplně vše, co jsem v těhu přibrala a domů se mi jelo v těh. kalhotech fakt příjemně (porod císařem, tudíž mít upnutější kalhoty tlačící na jizvu by asi nebylo nic moc :! )
Přeji pohodový porod a zdravé mimi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
12.10.05 10:42

Ahoj,

holky,trochu mě udivujete,že jdete z porodnice v něčem jiném,než v tom ,v čem jste tam přijely.To by mě ani nenapadlo.A vypadá to,že jsem jediná,která ani po roce nenavlíknu žádný kalhoty,který jsem nosila před těhotenstvím.Nenavlíknu taky žádný trička,prostě vůbec nic.

Takže to je asi u každé z nás jinak.
Ahoj VLAĎKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
12.10.05 11:09

Ono to není o tom, jestli zhubneš zpátky na svou váhu či nikoliv, já po příchodu z porodnice měla jen 3kg nahoře, což by se dalo říct, že bych se měla v klídku do svého elastického oblečení vejít, ale je to o tom, že po porodu máš rozestouplou pánev, takže na normální kalhoty zapomeň elastické šaty, ale určo oblečeš, jinak já zatím nosím právě elastické šaty netěhu nebo když chci kalhoty tak ty těhotenské- prostě ta pánev mi ještě nesestoupila do původní podoby a rozměrů:-( Kamarádka mi říkala, že ona čekala 8 měsíců než se postava srovnala a to je hubeňoura, ale u někoho to jde hodně rychle- takže uvidíš, ale určo se hnedka nezbavuj těhu oblečků, ať máš pak v čem chodit:-)

Hezký den H+L 2týdny + 4dny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoo
61
12.10.05 11:30

ahojky,
ja prisla odesla v tehu laclacich…bylo to super, akorat ze doma mi nic nebylo-ani to tehu, to bylo moc velke i po stazeni a hlavne to vypadalo priserne, a stare veci… :cry: do tech se lecky nedostanu jeste ted…tak jsme vyrazila k Tamtamum a koupila si dvoje superbuper teplaky jakoze latkovy(XXL-dneska mi uz padaj a je to sranda) a v tech jsem delala modu prvni dva mesice, pak jsem se zacala pomalu vechazet do stareho satniku…nechtelo se mi vyhazovat dalsi penize jen tak na oblecky na dva mesice le taky jsem nechtela vypadat jako strasak…(bylo to v zime-mrazy -20 o satech nemohla byt ani rec…)

Mej se a hlavne klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
12.10.05 12:08

Ahoj,
z porodnice jsem jela v těhu šatech, kalhoty bych mít ani nemohla (Anička se narodila císařským řezem, který mám od pupíku dolů). Zatím se do normálních kalhot nevejdu ani náhodou, takže jsem si do těhu kalhot dala gumu, k tomu volné vršky nebo trika a vestičku a je to. Kojím, takže žádná dieta nepadá v úvahu, tak třeba někdy do původní váhy zhubnu a budu zase normálně oblečená. A když ne, holt koupím něco většího.

Kilům zmar!!!!

Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
12.10.05 14:23

Ahoj, já jsem v těhotenství nabrala 16 kg (ani nevím jak, dlouho nic moc a pak to jelo :evil: ), rodila jsem císařem, takže jsem potřebovala pohodlnější oblečení na odchod (mám vodorovnou jizvu v podbřišku). Po porodu šlo dolů 6 kg, ale břicho jsem měla jak v 5. měsíci. Takže jsem uvítala, že jsem domů jela v těhu kalhotech a cítila jsem se dobře. Postupně se bříško zatáhlo (děloha se vrátila do původní velikosti) a splasklo. Horší to bylo s oblečením. Měla jsem ještě schované dvoje kalhoty z doby, kdy jsem před pár lety byla na váze jako jsem teď. A stejně jsem se do toho pasovala těžko, protože se mi rošířila pánev a boky jsou teď širší. Dr. mi řekl, že to trvá někdy i déle než rok, než se vrátí do původníích rozměrů. Nekojím již, ale váha se téměř nehýbe - a to se nijak závratně necpu, dnes jsem tedy zjistla, že 2 kg jsou dole, tak ještě 8 kg - uuuuf, ale věřím, že to zvládnu a příští rok, už zase budu oblékat své oblečení před těhu. No teď si spíš připadám jako Věstonická venuše - s tím rozdílem, že nahoře pořád je toho málo a dalo až moc :lol: A na cvičení moc času a síly nemám - Julka přes den téměř nespí a večer jsem už pěkně grogy.

Ale přidávám se - kilům zmar !!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
12.10.05 14:35

Díky všem za odpovědi. Takže těhu kalhoty to jistí. Jinak Vám všem přeju, ať ty kilíčka navíc brzy shodíte a postavy ať se vrátí do normálu.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
12.10.05 14:37

ahoj
já jela domů v těhu oblečení - kalhoty v pase na gumu (víc se utáhla), je to asi vážně nejpohodlnější. Rodila jsem císařem, nabrala jsem 20 kilo, po 2 měsících bylo 17 dole, ale bříško pořád trochu mám, jinak se už vejdu do svého normálního oblečení.
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
12.10.05 15:18

Já taky rodila císařem, nabrala jsem 17 kilo, po porodu bylo ještě 10 nahoře, ale začíná se to pomalu stahovat, stejně se ale do ničeho nevejdu :-(. Z porodnice jsem šla taky v těhu oblečení anic jsem si z toho nedělala, bylo to pohodlné. Přeju rychlý návrat k původnímu šatníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí