Oblékání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
19.3.03 21:14

Oblékání

Ahoj, mám čtyřměsíční mimi a s přicházejícím oteplováním pořád řeším strojení, co Bertíkovi dát aby mu nebylo zima nebo teplo. Vím, že by měl mít o jednu vrstvu víc než já,ale pořád si nejsem jistá.Mám panickou hrůzu z toho aby nenastydnul. Poraďte mi někdo jak oblékáte ležící mimi teď na jaře. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1255
20.3.03 15:16

Oblékání

Mám sedmiměsíční mimi a řeším to stejné. Na ty mrazy už jsme měli zaběhnuté oblékání. Navíc je teplota strašně proměnlivá. Na sluníčko horko, jak zajde velká zima.

Ale nevěš hlavu, jsme maminky šikovné a určitě na to příjdeme.

Zdravíme Bertíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eri
2
21.3.03 21:17

Oblékání

Dík moc za podporu, už je to lepší,pomalu se do toho začínám dostávat. Navíc dneska jsem Bertíkovi našla po krušné noci první zoubek a všechny starosti typu „co dát ven na sebe“ jsou rázem pryč. :-]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.5.03 01:48

Oblékání

Jo,jo zoubky to jsou ale previti a to oblekani taky.Oblekani jsem resila tak,ze jsem ho oblekla o tu jednu vrstvu vic a pro jistotu sebou vzala jeste neco do tasky.Kontroluj jeho rucicky,kdyz jsou studene je mu zima.Kontroluj taky za krkem,kdyz je horky a spoceny je mu urcite strasne vedro.Dobre jsou rozepinaci veci a vesty.Jestli chces poradit neco na zoubky,tak zkus ty gumove krouzky co se daji dat do lednicky.To memu Lukaskovi pomohlo pri prvnich dvou,pak uz to nechtel stejne jako dudlik(to jsem rada).A taky utisujici hermankovy gel na zoubky.Poptej se v lekarne.Prvni mu vylezl v patem,druhy do mesice a dalsi sly jak po masle. Zoubkum zdar Baou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí