Přebalování v teplíčku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Karuzo
26.1.03 13:33

Přebalování v teplíčku

Ahoj, mamky a taťkové.

Máme doma Kubíčka :) dva dny a náme pocit, že na přebalování po koupání je v našem panelákovém bytě přeci jenom trochu chladno. V porodnici měli přebalovací stůl s infrazářiči nad ním, Kubík se tam moc rád vyhříval 8) v paprscích tepla. Ty infrazářiče byly ale slabší než ty, které možná někdo znáte z koupelen.

Nevíte někdo, zda se prodává nějaká lampička vhodná nad přebalovací stůl? V ideálním případě by měla mít jak normální žárovku tak infralampu.

Díky moc za odpověď

Martin

PS: Jinak jsem zatím všichni zdraví a šťastní. :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
27.1.03 12:13

Přebalování v teplíčku

Ahoj, o lampičce nevím,ale můžu přidat svojí zkušenost. Máme 20-ti měsíční holčičku a bydleli jsme taky v paneláku. Já myslím, že nemá cenu se bát, je lepší, aby malý od prvních dní přivykal běžné péči ve standartních podmínkách.Uvidíš, že mu to vůbec nepřijde a bude zdravý jako řípa, protože se krásně adaptuje a zvykne si na to.Když mu budeš pořád něco přihřívat a vytvářet mu skleníkové podmínky, zvykne si i na to a pak bude mít problémy s každou změnou, protže na to nebude zvyklý a bude choulostivý. Je to sice jen můj názor, ale opřený o zkušenosti, tak si to nějak přeber :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daddyhome
11.11.24 06:30

přebalování

Tady máte něco k přebalování… https://www.stream.cz/…ani-65146203

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie