Jak obléct v chladnějším počasí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
478
4.5.11 19:30

oblekani

ahojky maminky jak ted v tomhle chladnějším počasí oblékáte svá miminka(cca 4-6týdnů). u nás dnes ráno byla nula a odpoledne 7stupnů. prosím písněte co jim oblekáté a co mají v kočárku,… děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14777
4.5.11 19:48

ahoj ono se říká, že se dítko má oblíkat tolik vrstev co dospělý,ale snad o jednu více, neboť se nehýbá a je v klidu,ale určitě+ je ještě v peřince, tak snad stačí teplejší vnitřek do peřinky+teplejší deka a hlavně slída.
doufám, že to k něčemu bude dobré.neboť já už mám dítě větší(bude mít 7 let)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
4.5.11 19:51

no já mám doma dvouleteho prcka ještě, ale ptám se, jestli třeba neoblékám málo. ale jak už jsem se ptala i na mojetehotenstvi.cz, tak oblekám tak akorát, ale za radu nic nedáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
4.5.11 20:00

no já dneska jela s našima dvojčatama k doktoru a byla taková kosa, že já vytáhla zimní kabát a jim jsem dala kalhoty, body s dlouhým rukávem a teplou kombinézku…zimní a na to jen teplou deku…kdybych oblékla míň, asi bych vytáhla fusak…fakt byla kosa a když dítko spí a je takhle maličký, tak ta termoregulace moc nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
4.5.11 22:59

Dávám plavky a sluneční brýle. Na nohy žabky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Promiň za rejpanec, ale tohle jsem si nemohla odpustit. Nemyslím to zle, jen momentálně mám hlavu plnou opravdových starostí a tvůj dotaz mi alespoň na chvíli pobavil. Tímto ti ze srdce děkuji, že jsem se mohla zasmát a pro jistotu se omlouvám… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
4.5.11 23:05
TýnkaK píše:
Dávám plavky a sluneční brýle. Na nohy žabky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Promiň za rejpanec, ale tohle jsem si nemohla odpustit. Nemyslím to zle, jen momentálně mám hlavu plnou opravdových starostí a tvůj dotaz mi alespoň na chvíli pobavil. Tímto ti ze srdce děkuji, že jsem se mohla zasmát a pro jistotu se omlouvám… :oops:

před pár dny jsme chodili v nátělníku a kraťasech a včera sněžilo…bejt mamina 4 týdenního mimina…nahormonovaná, vyplašená…tak budu ráda, že mi někdo poradí…ale někoho to může i pobavit… :think: promiň za rejpanec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
5.5.11 12:30
TýnkaK píše:
Dávám plavky a sluneční brýle. Na nohy žabky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Promiň za rejpanec, ale tohle jsem si nemohla odpustit. Nemyslím to zle, jen momentálně mám hlavu plnou opravdových starostí a tvůj dotaz mi alespoň na chvíli pobavil. Tímto ti ze srdce děkuji, že jsem se mohla zasmát a pro jistotu se omlouvám… :oops:

Kdybych měla pokaždé rýpat, v diskuzích, když mám hlavu plnou „opravdových starostí“, tak to tu někdy zaplevelím..Toto není fer a nemělo by se to tu objevovat.

Zakladatelko, děti mám podstatně starší, ale oblékání ráno a odpoledne řešíme taky. Ty rozdíly jsou dost znát, je to tak na virozy a nachlazení.
Včera ráno, když do toho ještě dost fučelo, tak jsem malé vytáhla zateplenou bundu.
Malinká miminka vidím oblečená do fleesového overalu a zabalená v zavinovačkách nebo nebo dece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
5.5.11 12:32

Tepleji :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie