Oblékani do školy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24592
10.4.22 16:56
@Petule030 píše:
@Billi Promiň za OT, ale tvůj syn chodí do školy v teplácích a tráví v nich celé vyučování? 8o

To byste se divila, kolik děcek chodí do školy v teplácích. A nejsou to žádné značkové kousky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
10.4.22 16:57
@Petule030 píše:
@Billi Promiň za OT, ale tvůj syn chodí do školy v teplácích a tráví v nich celé vyučování? 8o

Ano, syn chodí do školy v teplácích a tráví v nich vyučování.

@Kelsey to u nás nikdo nedělá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
64943
10.4.22 16:57
@lucad77 píše:
To byste se divila, kolik děcek chodí do školy v teplácích. A nejsou to žádné značkové kousky. ;)

jo, dokonce i holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24592
10.4.22 16:59
@vokishka píše:
jo, dokonce i holky

Tak tak. Mně je to teda úplně jedno, když to není roztrhané, nebo špinavé.

Příspěvek upraven 10.04.22 v 17:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64943
10.4.22 17:01
@lucad77 píše:
Tak tak. Mně je to teda úplně jedno, v čem kdo chodí, když to není roztrhané, nebo špinavé.

no holka, druhý stupen, tepláky do divadla, to už mě teda poněkud překvapilo, a že teda jsem zvyklá na hodně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
10.4.22 17:02
@Billi píše:
Ano, syn chodí do školy v teplácích a tráví v nich vyučování.@Kelsey to u nás nikdo nedělá :nevim:

Opravdu ti tepláky připadají jako adekvátní oblečení do školy? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24592
@vokishka píše:
no holka, druhý stupen, tepláky do divadla, to už mě teda poněkud překvapilo, a že teda jsem zvyklá na hodně :mrgreen:

Celkem běžné. A neuděláte bohužel nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
@Billi píše:
Ano, syn chodí do školy v teplácích a tráví v nich vyučování.@Kelsey to u nás nikdo nedělá :nevim:
Tak to nechápu, nač má celý den dvě vrstvy na sobě? Mít dvě vrstvy ve škole, když se topí :nevim:. Pak se tedy nedivím, že má někdo ty děti takhle choulostivé, že i tři týdny marodí, když je ofoukne. U nás právě v zimě ve dvou vrstvách přijdou. Ale jednu v šatně sundají. Mají to nařízené od rodičů. Případně připomeneme. Ať nesedí v tolika vrstvách v teple nebo se uvaří.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
10.4.22 17:03
@lucad77 píše:
To byste se divila, kolik děcek chodí do školy v teplácích. A nejsou to žádné značkové kousky. ;)

Syn taky nemá značkové kousky. Většinu má šitých ode mě. Šiju mu je z teplakoviny dzinoveho vzhledu. Kdo to neví, často ani nepozná, že má syn tepláky. Ale on by na sebe džíny nevzal, tak jim doma říkáme tepláky :lol:
Legíny má z úpletů dzinoveho vzhledu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24592
10.4.22 17:05
@Billi píše:
Syn taky nemá značkové kousky. Většinu má šitých ode mě. Šiju mu je z teplakoviny dzinoveho vzhledu. Kdo to neví, často ani nepozná, že má syn tepláky. Ale on by na sebe džíny nevzal, tak jim doma říkáme tepláky :lol:
Legíny má z úpletů dzinoveho vzhledu :mrgreen:

Jo, to je dobrá volba. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
10.4.22 17:05

@Kelsey protože to jsou slabounké vrstvy. Dohromady jsou tak jak běžné džíny. Sedí u okna a celou dobu učitelka větrá. Stěžoval si, že mu je zima. Tak jsme začali vrstvit.

• Citovat
  • Upravit
6415
10.4.22 17:06
@Billi píše:
Legíny má z úpletů dzinoveho vzhledu :mrgreen:

A proč má legíny a na tom tepláky, když nemrzne? Kdybys mu dala normální kalhoty, tak by mu to stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
10.4.22 17:10

Pokud chodí 45 min do školi, napadá mě v tomto počasí vestička, na ranní cestu zahřeje a na cestu zpátky dá do batohu. Vozime vesty na výlety, běžky, kola všem, mají větší, co se dají přes softshell a na takovéto přechody počasí jsou ideální. Jinak syn teď chodí ještě v zimních botech, týden předtím už polobotky, bundu buď tenkou prošívanou nebo softshell. Ale my to máme do školy jen 10min a odpoledne už je tepleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
10.4.22 17:10
@ZuzaM píše:
A proč má legíny a na tom tepláky, když nemrzne? Kdybys mu dala normální kalhoty, tak by mu to stačilo.

Dneska ráno byly u nás -2° C. Ted byl doma 3 týdny se zápalem plic.
On zvládá buď tepláky nebo slabounké plataky. Takže vrstvime. Až si nebude stěžovat, že mu je zima, jednu vrstvu uberu.

@MiaBea píše:
Opravdu ti tepláky připadají jako adekvátní oblečení do školy? 8o

Ano, tepláky, co nosí syn, jsou rozhodně adekvátní ;)

• Citovat
  • Upravit
10461
10.4.22 17:23
@kristina24 píše:
@Jahru my topíme teda na 22 až 23 stupńu

My jsme tolik topili jen když jsme měli doma kojence, aby nemusel být doma moc navlečený a měl volnost pohybu a pro mě byla tahle teplota strašná. Věčně vysušené sliznice, rýma, pokašlávání. I ostatní členové rodiny byli víc nemocní. Když se děti začaly víc hýbat a už neležely jen na zemi, shodili jsme teplotu doma zpátky na 18 stupňů a nemocnost výrazně klesla, prakticky nebýváme nemocní ani my dospělí, ani děti.
Jinak naše děti 6 a 8 let se otužují ve sprše, baví je to, čtyřletá ještě ne, ale všichni chodí celoročně na plavání, takže tím se taky částečně otuží. Nemocní byli naposled někdy v lednu - bezpříznakový covid a před tím vůbec nevím, asi v létě střevní chřipka.
Dnes jsme byli v ZOO - nějakých 6 hodin venku a děti měly triko s dlouhým rukávem, flísovou mikinu, softshellku a bavlněnou čepici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková