Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, já bych v tomhle počasí oblíkla mimičo do ponožek, dupaček, bodyčka s dl. rukávem, mikiny nebo svetříku, čepky a šoupla do fusaku ![]()
co má na doma (body s krátkým a dupky a ponožky a mikču) plus pokud je teplo jak včera, tak přidám ještě jednu mikču s kapuckou (nebo svetr) a čepici a rukavice, zabalim do zavinovačky a ještě přes ní hodim deku a přes to je ještě ten dekl kočáru. pokud je větší zima, tak dám ještě fleecový lacláčky a botky a případně přidám ještě jedny rukavičky (máme jen ty tenký proti poškrábání).
mooch píše:
co má na doma (body s krátkým a dupky a ponožky a mikču) plus pokud je teplo jak včera, tak přidám ještě jednu mikču s kapuckou (nebo svetr) a čepici a rukavice, zabalim do zavinovačky a ještě přes ní hodim deku a přes to je ještě ten dekl kočáru. pokud je větší zima, tak dám ještě fleecový lacláčky a botky a případně přidám ještě jedny rukavičky (máme jen ty tenký proti poškrábání).
Delala jsem to v podstate stejne,fusak jsem zacala davat az dyl,az bylo tak pod 5 stupnu.
doma má body dl rukáv a dupky nebo tepláčky,vendávám body dl rukáv,dupačky nebo tepláčky,ponožky,slabou mikču a teplou flísovou mikinu a pak ho podle počasí přikriju,v tomhle počasí dávám na vrh-rychlozavinovačku a dvě deky a když je mu teplo tak ednu deku odendám
na noc overálek s dl, ruk a rychlozavinovačku
Ahoj holky, prosím, která máte mimčo narozené v září, poraďte jak oblékáte, když jdete ven.Dík.