Oblékání předškolák

pkz
4491
30.11.14 21:08

Oblékání předškolák

Maminky, dáváte v tomto počasí dítěti předškolního věku na ven punčocháče do školky? Pokud bychom šli jen na procházku, tak jasné, že ano, ale dle informací syna ve školce na zahradě neustále hrají na hoňku a tak, tak aby nebyl příliš oblečený a nepotil se zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44193
30.11.14 21:11

Ne, zatím jsem nedala. Doposud u nás bývalo kolem 5 stupňů..Dcera má zateplené rifle a do školky ven zateplené nepromokavé kalhoty, nejsou ale fleesem(ani jedny),mají lehčí podšívku..Ponožky má trochu vyšší, ale ne podkolenky. Nechci to přehánět, aby měla co nosit, když bude mrznout. Zatím si nestěžuje, že by jí byla zima.

Když si ji vyzvedávám, chodíme taky ven a bez punčocháčů..Nedávám jí je ani na procházku do města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
30.11.14 21:12
@pkz píše:
Maminky, dáváte v tomto počasí dítěti předškolního věku na ven punčocháče do školky? Pokud bychom šli jen na procházku, tak jasné, že ano, ale dle informací syna ve školce na zahradě neustále hrají na hoňku a tak, tak aby nebyl příliš oblečený a nepotil se zbytečně.

Akorát jsem nad tím přemýšlela, když jsem chystala malému věci do školky. Nakonec jsem mu připravila zateplené šusťáky a punčocháče mu zabalila do pytlíku, kdyby byla velká zima, jak půjdou ven..U nás to učitelky naštěstí hlídají, jak se děcka oblečou..

• Citovat
  • Upravit
864
30.11.14 21:15

Já dávám a zpocená není. Má běžný džíny nebo takový podšitý kalhoty, nic moc teplého. Do mrazu má oteplováky nebo kombinézu nebo hooodne vyteplený džíny (s kožichem). Tady je až do poledne tak 2-3stupně, pak chvilku tepleji a když jdeme domů ze školky tak už je zas zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
30.11.14 21:18

@pkz dávám punčocháče a zateplené kalhoty. Až přituhne dostane teplejší kalhoty a pak oteplováky.
Nepřijde mi to přehnané, ale každá máme jiné pocity. U nás více fouká. Jsme na horách. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.11.14 21:29

Dávám, punčocháče, a na to normální tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
30.11.14 21:29

Jeste nedavam. Syn nosi sustaky s flisem, podvlikacky dostane az bude pod nulou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
30.11.14 21:51

Zrovna jsem mu je připravila na zítra do školky, ale je mu teprve 28m a myslím, že by si ještě sám neřekl, že mu je zima. Ale dám mu na to jen šusťáky se slabou podšívkou, tak mi to přijde OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
30.11.14 21:52

Jeste nemel..ma teple sustaky, puncochy dam az bude mraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
30.11.14 22:06

@pkz tenhle týden už jsme na punčocháče taky najeli. Už bývá pěkně zimavo lezavo a syn si i stěžoval, že už mu na vycházce byla zima… Až přituhne, bude nosit zateplenější kalhoty s fleesem, ted má jen s bavlnou a takové ty froté teplé punčocháče (ted má jen ty klasické tenké). A když mrzne až praští, má oteplováky,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
30.11.14 22:31

Dávám, dcera si už stěžovala že je jí zima. A to bylo kolem 5st. Na to má softshelky s flísem. Co bude nosit pří mínus teplotách netuším, je jakásik zimomřivá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.11.14 22:32

Kluk už dostane „legíny“ pod tepláky. NA ven má klasické tepláky, tak aby mu nebyla zima.

• Citovat
  • Upravit
7182
1.12.14 07:31

Syn nosi slabé podvlikacky a tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkz
4491
1.12.14 15:24

Děkuji za vaše názory. Dneska jsme teda punčocháče dali pod tepláky, ale stejně nikam nešli, když je tak hnusně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.12.14 17:17
@pkz píše:
Děkuji za vaše názory. Dneska jsme teda punčocháče dali pod tepláky, ale stejně nikam nešli, když je tak hnusně.

U nás to samé..Celý den pršelo, tak byli ve třídě a nacvičovali na besídku..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML