Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janli píše:
No jasně. Díky tobě jsem se v koronténě aspoň zasmála…
No jo, jsem zvedava, jak dlouho sem jeste budu chodit, nektere zeny jste tu dost popudive a unyle ![]()
@Janli a ja si rikam, kde je ta coura courava, co ze neprispeje tam, kde ji maji radi, jestli ona se nevenuje detem. A ona se chodi bavit do sexualnich diskuzi..
tfuj, to je uroveň ![]()
@PaníKadrnožková píše:
@Janli a ja si rikam, kde je ta coura courava, co ze neprispeje tam, kde ji maji radi, jestli ona se nevenuje detem. A ona se chodi bavit do sexualnich diskuzi..tfuj, to je uroveň
O kom mluvis? Kde me maji radi? Jsem zpet z rodinneho vyletu. Jezdime skoro kazdy den.
@izquierdo píše:
O kom mluvis? Kde me maji radi? Jsem zpet z rodinneho vyletu. Jezdime skoro kazdy den.
O Janli ![]()
@izquierdo píše:
Promiň, ta milovaná jsem já… ![]()
@Janli píše:
Promiň, ta milovaná jsem já…
Aha, me tu nikdo asi nema rad.
@izquierdo píše:
Aha, me tu nikdo asi nema rad.
Ale to víš, že tě tu má někdo rád… Stojí tu někdo o diskuze typu - vidíte ducha, jak se vaří zelňačka nebo jak mám zapnout pračku? Ani neee… Ty jsi sice mimo a totální exot, ale díky tobě to tady aspoň trochu žije, no… jen pokračuj v tom co děláš a svoje fanoušky si najdeš…
@Janli píše:
Ale to víš, že tě tu má někdo rád… Stojí tu někdo o diskuze typu - vidíte ducha, jak se vaří zelňačka nebo jak mám zapnout pračku? Ani neee… Ty jsi sice mimo a totální exot, ale díky tobě to tady aspoň trochu žije, no… jen pokračuj v tom co děláš a svoje fanoušky si najdeš…
Mimo a totalni exot? To je tak vazne? Mozna to pusobi jen z diskuzi, myslim, ze jsem normalni. Chci mit proste hezke manzelstvi a spokojeny vztah s muzem
Nechci dopadnout jak rada paru zde zijici v temer asexualnim svazku, kde se tvrdi, ze je to vlastne normalni.
@PaníKadrnožková píše:
@Janli a ja si rikam, kde je ta coura courava, co ze neprispeje tam, kde ji maji radi, jestli ona se nevenuje detem. A ona se chodi bavit do sexualnich diskuzi..tfuj, to je uroveň
@PaníKadrnožková píše:
@izquierdo píše:
Mimo a totalni exot? To je tak vazne? Mozna to pusobi jen z diskuzi, myslim, ze jsem normalni. Chci mit proste hezke manzelstvi a spokojeny vztah s muzemNechci dopadnout jak rada paru zde zijici v temer asexualnim svazku, kde se tvrdi, ze je to vlastne normalni.
Pro tebe je asexuální každý, kdo to má jinak než ty.
No jasně. Díky tobě jsem se v koronténě aspoň zasmála…