Oblíbené diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
22.5.20 18:52
@izquierdo píše:
Aspon se pobavis, k tomuto ucelu zdejsi diskuze slouzi, ne :)

No jasně. Díky tobě jsem se v koronténě aspoň zasmála… :palec:

• Citovat
  • Upravit
3281
22.5.20 19:00
@Janli píše:
No jasně. Díky tobě jsem se v koronténě aspoň zasmála… :palec:

No jo, jsem zvedava, jak dlouho sem jeste budu chodit, nektere zeny jste tu dost popudive a unyle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
22.5.20 19:04

@Janli a ja si rikam, kde je ta coura courava, co ze neprispeje tam, kde ji maji radi, jestli ona se nevenuje detem. A ona se chodi bavit do sexualnich diskuzi.. :roll: tfuj, to je uroveň :roll:

• Citovat
  • Upravit
3281
22.5.20 19:09
@PaníKadrnožková píše:
@Janli a ja si rikam, kde je ta coura courava, co ze neprispeje tam, kde ji maji radi, jestli ona se nevenuje detem. A ona se chodi bavit do sexualnich diskuzi.. :roll: tfuj, to je uroveň :roll:

O kom mluvis? Kde me maji radi? Jsem zpet z rodinneho vyletu. Jezdime skoro kazdy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106258
22.5.20 19:12

Mně nechodí ani upozornění do mailu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
22.5.20 19:16
@izquierdo píše:
O kom mluvis? Kde me maji radi? Jsem zpet z rodinneho vyletu. Jezdime skoro kazdy den.

O Janli ;)

• Citovat
  • Upravit
Janli
22.5.20 19:17
@izquierdo píše:
O kom mluvis? Kde me maji radi? Jsem zpet z rodinneho vyletu. Jezdime skoro kazdy den.

Promiň, ta milovaná jsem já… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3281
22.5.20 19:18
@Janli píše:

Aha, me tu nikdo asi nema rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
22.5.20 19:44

Jen jeden jen jeden… :P

• Citovat
  • Upravit
Janli
23.5.20 00:13
@izquierdo píše:
Aha, me tu nikdo asi nema rad.

Ale to víš, že tě tu má někdo rád… Stojí tu někdo o diskuze typu - vidíte ducha, jak se vaří zelňačka nebo jak mám zapnout pračku? Ani neee… Ty jsi sice mimo a totální exot, ale díky tobě to tady aspoň trochu žije, no… jen pokračuj v tom co děláš a svoje fanoušky si najdeš…

• Citovat
  • Upravit
3281
23.5.20 07:13
@Janli píše:
Ale to víš, že tě tu má někdo rád… Stojí tu někdo o diskuze typu - vidíte ducha, jak se vaří zelňačka nebo jak mám zapnout pračku? Ani neee… Ty jsi sice mimo a totální exot, ale díky tobě to tady aspoň trochu žije, no… jen pokračuj v tom co děláš a svoje fanoušky si najdeš…

Mimo a totalni exot? To je tak vazne? Mozna to pusobi jen z diskuzi, myslim, ze jsem normalni. Chci mit proste hezke manzelstvi a spokojeny vztah s muzem :) Nechci dopadnout jak rada paru zde zijici v temer asexualnim svazku, kde se tvrdi, ze je to vlastne normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42465
23.5.20 07:18
@PaníKadrnožková píše:
@Janli a ja si rikam, kde je ta coura courava, co ze neprispeje tam, kde ji maji radi, jestli ona se nevenuje detem. A ona se chodi bavit do sexualnich diskuzi.. :roll: tfuj, to je uroveň :roll:
@PaníKadrnožková píše:
:mrgreen: :mrgreen: :P :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42465
23.5.20 07:18
@Janli píše:
:mrgreen: :mrgreen: :P :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
23.5.20 21:31

@Sára 1 Dobrý den,

mrknu na to a nějak to vyřešíme :)

Hezký večer, Iva :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
23.5.20 21:33
@izquierdo píše:
Mimo a totalni exot? To je tak vazne? Mozna to pusobi jen z diskuzi, myslim, ze jsem normalni. Chci mit proste hezke manzelstvi a spokojeny vztah s muzem :) Nechci dopadnout jak rada paru zde zijici v temer asexualnim svazku, kde se tvrdi, ze je to vlastne normalni.

Pro tebe je asexuální každý, kdo to má jinak než ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová