Oblíbené diskuze

781
12.5.09 12:28

oblíbené diskuze

Omlouvám se, jestli už to tady někde je, ale odpověď jsem v žádné diskuzi nenašla :cry: - můžu si diskuzi nějak označit jako oblíbenou, abych jí vždycky nemusela hledat mezi všemi ostatními? Připojuji se z různých PC, takže uložit jako oblíbenou webovou stránku mi nepomůže… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23505
12.5.09 13:50

A nechceš to řešit zapnutím tlačítka : Zapnout sledování reakcí k tomuto tématu :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
12.5.09 14:18

Jo, to už jsem zkusila, ale ne vždycky mi ta zpráva přišla (teď třeba jo :) a navíc to neřeší můj problém, když budu chtít mít nějakou diskuzi snadno dostupnou, i když do ní nikdo zrovna nepřispívá (ale jsou tam třeba užitečné odkazy nebo něco takového)… Ale díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
12.5.09 15:26

Tak nic. Já si ještě někdy obnovuje diskuse podle Příspěvky od poslední návštěvy, ale nic lepšího nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
12.5.09 15:39

ja bych taky moznost oblibenych diskusi uvitala, je opruz pokazde to znovu hledat. Dat si sledovani neni reseni, pokud se tam hodne pise, tak by ti chodilo x emailu denne.
Monetalne to resim tak, ze novy explorer ma moznost pri vypinani dat obnoveni vsech zalozek pri opetovnem spusteni exploreru- ale to musis mit svuj soukromej comp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
12.5.09 19:34

Taky se primlouvam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
12.5.09 19:36

Já si na „obsah fóra eMimino“ dám zobrazit „vaše příspěvky“ a vyjedou mi všechna témata do kterých jsem kdy přispívala. Pokud je tam nový příspěvek, který jsem nečetla zobrazí se ta diskuze nahoře s oranžovou značkou… Bohužel se tak nezobrazují diskuze, které zakládají anonymní uživatelé, jinak si tak všechny diskuze do kterých jsem přispěla spolehlivě pohlídám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
22.5.20 17:34

Vždy, když jsem do nějaké diskuze přispěla, tak jsem ji pak měla automaticky v oblíbených a viděla jsem, že tam někdo přispěl dalším příspěvkem. No a teď to tak nemám. Proč? To musím každou diskuzi označit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.5.20 17:46

@Sára 1 mě to začalo blbnout teď, chyba v matrixu… Ty jsi tu dlouho nebyla, viď? Madam Izqierdo je náš nový sexuální guru. Pokud nezaloží aspoň obden diskuzi o sexu, tak se necítí ve své kůži. Proto mě tak dostalo, že řeší i něco jiného. S ní tady máme o zábavu postaráno… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
65204
22.5.20 17:53

@Janli já tu jsem furt :mrgreen: a nevím, kdo to je, ta madam. CO má za diskuze? JInak tady se zase nějak dvě noci po sobě inovovalo, tak to zase něco přestalo fungovat, jako obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
22.5.20 17:55
@Janli píše:
@Sára 1 mě to začalo blbnout teď, chyba v matrixu… Ty jsi tu dlouho nebyla, viď? Madam Izqierdo je náš nový sexuální guru. Pokud nezaloží aspoň obden diskuzi o sexu, tak se necítí ve své kůži. Proto mě tak dostalo, že řeší i něco jiného. S ní tady máme o zábavu postaráno… :mrgreen:

Jsem, ale tohle jde mimo mě. Asi jde o to, že takové diskuze nerozklikávám. A málokdy se dívám, co kdo píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.5.20 18:04

@vokishka @Sára 1 doporučuju tuhle diskuzi. Jinak tu působí sexuální osvětu docela úsměvným způsobem.

https://www.emimino.cz/…adek-387176/

• Citovat
  • Upravit
14617
22.5.20 18:33
@Sára 1 píše:
Vždy, když jsem do nějaké diskuze přispěla, tak jsem ji pak měla automaticky v oblíbených a viděla jsem, že tam někdo přispěl dalším příspěvkem. No a teď to tak nemám. Proč? To musím každou diskuzi označit?

Mně to dělá už pár dní, znovu jsem si ověřila v nastavení profilu, že to mám správně a mělo by se mi to políčko „přidat k oblíbeným“ vyplňovat automaticky, ale neděje se :nevim: Samozřejmě na to pokaždé zapomenu, i teď, když tohle píšu, si pořád v hlavě opakuju „zaškrtnout, zaškrtnout…“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
22.5.20 18:37
@Janli píše:
@vokishka @Sára 1 doporučuju tuhle diskuzi. Jinak tu působí sexuální osvětu docela úsměvným způsobem.https://www.emimino.cz/…adek-387176/

Aspon se pobavis, k tomuto ucelu zdejsi diskuze slouzi, ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
22.5.20 18:40

@Sára 1 Asi nejaka chybka. Adminky to snad brzy opravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová