Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omlouvám se, jestli už to tady někde je, ale odpověď jsem v žádné diskuzi nenašla
- můžu si diskuzi nějak označit jako oblíbenou, abych jí vždycky nemusela hledat mezi všemi ostatními? Připojuji se z různých PC, takže uložit jako oblíbenou webovou stránku mi nepomůže… Díky
A nechceš to řešit zapnutím tlačítka : Zapnout sledování reakcí k tomuto tématu ![]()
Jo, to už jsem zkusila, ale ne vždycky mi ta zpráva přišla (teď třeba jo
a navíc to neřeší můj problém, když budu chtít mít nějakou diskuzi snadno dostupnou, i když do ní nikdo zrovna nepřispívá (ale jsou tam třeba užitečné odkazy nebo něco takového)… Ale díky
Tak nic. Já si ještě někdy obnovuje diskuse podle Příspěvky od poslední návštěvy, ale nic lepšího nevím.
ja bych taky moznost oblibenych diskusi uvitala, je opruz pokazde to znovu hledat. Dat si sledovani neni reseni, pokud se tam hodne pise, tak by ti chodilo x emailu denne.
Monetalne to resim tak, ze novy explorer ma moznost pri vypinani dat obnoveni vsech zalozek pri opetovnem spusteni exploreru- ale to musis mit svuj soukromej comp.
Já si na „obsah fóra eMimino“ dám zobrazit „vaše příspěvky“ a vyjedou mi všechna témata do kterých jsem kdy přispívala. Pokud je tam nový příspěvek, který jsem nečetla zobrazí se ta diskuze nahoře s oranžovou značkou… Bohužel se tak nezobrazují diskuze, které zakládají anonymní uživatelé, jinak si tak všechny diskuze do kterých jsem přispěla spolehlivě pohlídám…
Vždy, když jsem do nějaké diskuze přispěla, tak jsem ji pak měla automaticky v oblíbených a viděla jsem, že tam někdo přispěl dalším příspěvkem. No a teď to tak nemám. Proč? To musím každou diskuzi označit?
@Sára 1 mě to začalo blbnout teď, chyba v matrixu… Ty jsi tu dlouho nebyla, viď? Madam Izqierdo je náš nový sexuální guru. Pokud nezaloží aspoň obden diskuzi o sexu, tak se necítí ve své kůži. Proto mě tak dostalo, že řeší i něco jiného. S ní tady máme o zábavu postaráno… ![]()
@Janli já tu jsem furt
a nevím, kdo to je, ta madam. CO má za diskuze? JInak tady se zase nějak dvě noci po sobě inovovalo, tak to zase něco přestalo fungovat, jako obvykle.
@Janli píše:
@Sára 1 mě to začalo blbnout teď, chyba v matrixu… Ty jsi tu dlouho nebyla, viď? Madam Izqierdo je náš nový sexuální guru. Pokud nezaloží aspoň obden diskuzi o sexu, tak se necítí ve své kůži. Proto mě tak dostalo, že řeší i něco jiného. S ní tady máme o zábavu postaráno…
Jsem, ale tohle jde mimo mě. Asi jde o to, že takové diskuze nerozklikávám. A málokdy se dívám, co kdo píše.
@Sára 1 píše:
Vždy, když jsem do nějaké diskuze přispěla, tak jsem ji pak měla automaticky v oblíbených a viděla jsem, že tam někdo přispěl dalším příspěvkem. No a teď to tak nemám. Proč? To musím každou diskuzi označit?
Mně to dělá už pár dní, znovu jsem si ověřila v nastavení profilu, že to mám správně a mělo by se mi to políčko „přidat k oblíbeným“ vyplňovat automaticky, ale neděje se
Samozřejmě na to pokaždé zapomenu, i teď, když tohle píšu, si pořád v hlavě opakuju „zaškrtnout, zaškrtnout…“ ![]()
@Janli píše:
@vokishka @Sára 1 doporučuju tuhle diskuzi. Jinak tu působí sexuální osvětu docela úsměvným způsobem.https://www.emimino.cz/…adek-387176/
Aspon se pobavis, k tomuto ucelu zdejsi diskuze slouzi, ne ![]()