Oblíbené hračky 18m a 4roky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9578
28.10.15 09:05

Děkuju za odkazy, některé vypadají dobře :palec: a pište dál :mrgreen:
@Kelsey máme 2 psy, myslím, že nám stačí :lol:
@zuzu224 RC auto už máme, ale je fakt, že malý si s ním vyhraje - talčí ho před sebou a rád točí kolama.
@salvator můžeš dát odkaz, jaký vláček máte? To vkládání zvířátek zní docela dobře, jednou jsem viděla i takový traktor, tak asi pohledám :think:
@glorča těší mne, že jste spokojení s Magformers, box je už objednaný (bude to dárek od babičky - rovnou pro oba).
@Daduka dílnu nemáme, jen malý ponk. S ním si starší dost vyhrál, ale už ho to nebere a mladšího to nechává zatím v klidu. Ale mrknu, i když to by spíš bylo pro mladšího, až trochu povyroste.
@WaIl magnetická zvířátka máme, k svátku bude mít magnetické puzzle a plánuju koupit magnetickou samolep. folii na zeď, aby si mohli hrát.

U nás je trochu problém, že jsme početnější rodina, takže tetičky, babičky se vždy ptají co pořídit a mě nějak dochází nápady. Mám ve výběru stavebnice Quercetti - třeba někoho osloví (kuličkodráhu a ozubená kola, která se po sestavení točí), ale co dalšího :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.10.15 09:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.10.15 09:13

@jowana
Mimochodem, tip pro teticky a babicky :o) už máte doma malý cd přehrávač? Ve 3 letech je schopný si sám vyměnit CD a pustit si ho. A CD písničky od svěráka/uhlíř, nebo večerníčkové pohádky jsou super když potřebuješ raubíře večer zklidnit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66773
28.10.15 09:13

@jowana
Ja mu koupila toto http://www.sparkys.cz/…ari-f1-infra
Je to od roku, ma to snadny ovladani, tak doufam, ze ho nebude jen tlacit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
28.10.15 09:24

@jowana klidně bych doporučila i ten kinetický písek, u nás top hračka dostali to loni a to měli starší 3,5roku a ml. 20m. je pravda že musíš odhadnout jak je to ten mladší schopen pochopit, jako že třeba se to nikam nenosí, nehází nebo nejí(ikdyž je to teda zdravotně nezávadné)trochu nepořádku to sice nadělá ale opravdu u nás u ničeho nevydrželi tak dlouho a i dospělí se s tím rádi pohrají super na odregování, taky vymyšlím o letos, lega už mají taky dost :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
28.10.15 09:44

@jowana
jo, kulickodrahu mama taky a hraji si s ni hrozna radi oba. akorat to je trochu o nervy, kdyz zacnou cpat kulicky do pusy, plus mladsi starsimu boura ty konstrukce. ale jinak sranda :D

my mame zn.Lena. na to, ze je levnejsi nez Quercetti, tak mi prislo, ze lip drzi.
 http://www.heureka.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.10.15 09:53

Ahojky, tak my jsme na tom věkově stejně, jako zakladatelka. U nás vede u obou dětí Lego duplo - vláčky a hasiči. Na stejno je stavebnice magformers - absolutně neuvěřitelné, co ty děcka z toho dokážou postavit - od balónu po vesmírné rakety, kolotoč, hasičské auto…(malá teda zatím jen dává dohromady pár kostek), s tím si vyhrají obě děti. Pak pro staršího je super modelína play doh, vláčky IKEA, autodráha s garáží apod. Mladší holčička ještě miluje vkládačky, kostky, knížky atd. Btw. bacha na ty magnetické knížky pro děti, co ještě strkaj věci do pusy, máme je taky a s narozením malé jsem to uklidila. Na rentgen asi nic moc, kdyby nějaký magnetický kousek děcko spolklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
28.10.15 12:09

Já měla loni na vánoce skoro stejně staré kluky a v tu dobu si nejraději společně hráli s vláčkodráhou, takže různá rozšíření potěšily. Pak patrové garáže s hasičema a nejoblíbenější je plastelína a všemožné doplňky k ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí