Oblíbené sladkosti vašich mužů

3081
26.2.26 19:17

Oblíbené sladkostí vašich mužů

Můj muž má rad sladkosti docela dost. Čokolády, čokoládové tyčinky, oplatky, zákusky, dorty.
Jeho nejoblíbenější čokoládová tyčinka jsou višňové kaštany. Čokoláda oříšková Milka. Co se týče oplatků tak Mila a Horalky.
Ze zákusků rozhodně cheesecake, z těch klasických laskonky.
Dorty s mascarpone i klasické s ořechy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20905
26.2.26 19:24

Však to jsou ty největší sr*ačky jen z cukru, palmového tuku a chemie. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6009
26.2.26 19:42

Máme doma plný šuplík sladkostí, co dostává manžel v práci, nebo dcery od babiček.
Já to dávám většinou sousedce, páč to nikdo u nás nechce :lol:
Když má manžel chuť na sladké, tak si dá čokoládový tvaroh, maximálně nějaká tyčinka, ale to je tak 1× za měsíc.
Ačkoliv dětem sladkosti nezakazujeme, tak doma si je nevezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
26.2.26 19:43

My na sladke moc nejsme, přítel kupuje takovou tu vysokoprocentni čokoládu s pistáciemi, to je jak droga :lol: sem tam si koupí lázeňské oplatky. Ale tady ty chemické přeslazené hnusy se snažíme domu moc netahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
26.2.26 19:44

Manžel ujíždí na Marskách, Kinder čokoládičkách a špičkách s likérem, kávových zrnech a paříži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15524
26.2.26 19:49

Můj chlap miluje moučníky pečené doma. Takže cokoli co upeču, spořádá skoro sám. A co nestihne doma, odtáhne do práce.
My moc nějaké ty tyčinky ani čokolády nekupujeme. Jen sem tam něco dostaneme. A pak se to tady válí rok. A pomalu, postupně to pojídáme.
Ale jako neříkám, že co kupuješ jsou hnusy. Co tady lidi píšou bez s rezervou … Kdybys napsala, že máte denně Mekáč, dostaneš čouda taky a ještě se tady dozvíš, jak tam nikdy nechodí a chodit nebudou!!! Jojo a proto je tam pořád tak narváno :mrgreen: :mrgreen:

Dřív jsme hodně kupovali akorát Kinder. Když bylo smráděti tak do 6ti let. Ale už z toho nějak vyrostla. :nevim:
Nicméně když je doma Milka, tak si ji dá sama. :mrgreen: Chlap se někdy přidá. Ale většinou zůstává radši u těch koláčů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31288
26.2.26 19:54

My to bohuzel milujeme všechno. Muz ma nejradeji domácí tvarohovy kolac/cheesecake nebo Tiramisu, ledove kastany, Oreo Milku. A pak ořechy, višně nebo rozinky v čokoládě.
Ja ještě treba Mila rezy nebo Linu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
26.2.26 20:25

Miluje kremrole. Pak doma pečené dorty, klasický máslový, Míša dort, nebo tvarohový a ovocem. Kynutý závin s mákem, když dělám. Kynuté knedlíky. Kupované sladkosti vůbec, jen Haribo medvědy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
26.2.26 20:34

Když honí mlsná tak schroupe prakticky cokoliv…většinou se vrhne na něco co někde dostaly děti…těm sladké přímo nezakazujeme ale vyloženě ani nenabizime…takze když si řeknou tak si můžou 1× max 2× za den nějakou ňamku vybrat…dostanou toho vždycky hodně..že to ani nesnědí…ale vyloženě radost mu udělá vysokoprocentní čokoláda a ořechy…já mám ráda kyselé želé bonbony :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
26.2.26 20:44

Kávěnky, margotka a studentská pečeť, to má nejraději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
26.2.26 21:05

Asi větrník klasik a Mila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5028
26.2.26 21:15

Medovník, baklavu, šlehačkové dezerty, ovocné dorty, zmrzlinu. Na sladké jsem u nás převážně já. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17225
26.2.26 21:27

Můj když dostane jednou za uherák „čokoládový záchvat“, zlikviduje vše, co mu přijde do cesty - od lázeňských čoko trojhránků přes Milku, po takové ty sušenky z 2 strany v čokoládě, čoko piškoty se želé apod. Ale co fakt teda může kromě mého štrůdlu a tvaroh. koláčů s ovocem je Míša dort jeho mámy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17225
26.2.26 21:28
@Jahudka82 píše: Více

A vypije k tomu tak litr čaje nebo velký hrnek svojí „dětské“ kávy, kde je víc mlíka než kafe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
26.2.26 21:32

Bonboniéru Tatianu. To je asi jediné kupované sladké, které zbožňuje a vím, že tím vždy udělám radost. V kavárně si něco vybere ke kávě. To jo. Pak moje domácí koláče, buchty, dorty. Nejraději má, když je tam čerstvé ovoce, želatina, šlehačka-mascarpone nebo zakysanka. My zas s děckama želé bonbóny. Toho si všimne jen občas. Máme na stole furt v misce něco. Jeho to neláká. Vlastně nějaké Horalky a Milu si občas kupuje do práce ke kafi.
Jinak má obecně raději slané. Tyčinky a slané brambůrky. Sušené maso. Teď bude prvně v životě udit příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí