Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Birdonawire jestli vás to pohorsuje klidně počkam az se paní podívá a odkaz smažu =) nejsem tady kvuli inzerci, ale proto ze svíčkami vesmes žiju každý den a zajímají me názory ostatních. 😊 Abych predesla tomuto dojmu, odkaz odmazu ihned, pro váš klid. 👑
@FojtElka píše:
@Keyllah teda, 150hod uz je pořádná doba. 🤔 😁 často na FB narážím na příspěvky o prodeji YC, s cenami i 1200,-.. jako jendou si ze zvědavosti určitě jednu koupím, abych zjistila co za tím vězí. =D
tak moc nevím, kde na to narážíš, ale přímo na jejich stránkách mají ty největší 110-150hod od 535 do max. 799 ![]()
https://www.yankeesvicky.cz/…assic-velky/
Parafinove klasicke svicky jsou zdravi skodlive a o tech vonnych, to uz radeji ani nemluvim, to budou dalsi chemicka svinstva navic.
@FojtElka píše:
@Birdonawire jestli vás to pohorsuje klidně počkam az se paní podívá a odkaz smažu =) nejsem tady kvuli inzerci, ale proto ze svíčkami vesmes žiju každý den a zajímají me názory ostatních. 😊 Abych predesla tomuto dojmu, odkaz odmazu ihned, pro váš klid. 👑
největší problém za mě bude, že trh je toho přesycen. Už sem si kupila tolik různých druhů, značek atd., které ale vůbec neprovoněli a nevydrželi tak jak měli
navíc 35 hod he za mě dost málo, to mám tak na týden a kupovat každý týden další, je pro mě strašná ztráta času, jestli mi rozumíš. raději větší, co opravdu dům provoní a vydrží a já se o to nemusím několik týdnů starat, než pořád dokola objednávat a řešit poštovné a vyzvedávání atd…
@Keyllah na skupině FB, nekdy uz jsou i pálené a za takovou cenu, možná nějaké speciálky. Kouknu jestli to dohledam. 😁
Příspěvek upraven 21.03.22 v 13:04
@Keyllah jasně ze dohledam hned z první na me koukl příspěvek,.Svíčka za 1750 =D ta skupina se jmenuje svíčky všeho druhu
@Keyllah a s tou délkou horení samozřejmě chápu, 35h bych já nemela ani na týden, a navíc z tech menších skleněných obalů se pak nic moc nedá vymyslet. =D ![]()
Z tech „skodlivych“ miluju jedinou a to od Albi Popinava ruze. Jinak si davam esencialni oleje do aromalampy.
@Jana525 ano, samozřejmě ze chápu i tento názor. To je to samé jako s potravinami, někomu je jedno co si koupí, a někdo zase uznává jen BIO. A já proti tomu vůbec nic nemám, každému jak to vyhovuje.
Za mě svíčky jsou o vunich, provonění domova, atmosféry ale taky i interiérove doplňky, proste každý má rád to svoje. ![]()
@FojtElka píše:
Nejde o muj klid, porusila jste pravidla diskuse.
@Birdonawire ano, souhlasím s Vami, mohla jsem zaslat do soukromé zprávy. Budu na to myslet, aby jste měla klid že pravidla se dodržuji jak mají. Snad mě za tento prohřešek nezavrou. ![]()
@FojtElka Každopádně YC i ta Villaverde jsou parafínové (u Villaverde jsem složení právě nikde nenašla, tak proto jsem se ptala), takže já bych nekoupila ani jednu. Jak píše @Jana525 parafínové svíčky jsou zdraví škodlivé a nedá se to srovnat s BIO a NEBIO potravinami. Když zapálíte prafínovou svíčku, tak za chvíli máte v místnosti více zdraví škodlivých plynů než nadýcháte na chodníku někde u rušné výpadovky z města. Proto by se mělo při používání parafínových svíček hodně (ale opravdu hodně) větrat, což málokdo ví a dělá.
Já mám radsi aroma lampy - využívám i při nachlazeni.
Ale miluju slunečnici, značku nevím (ve skle ve velké za cca 200 Kč). To vůni zbožňuju.
NGK, jak voní mi je jedno, stejně za chvilku voní po benzínu.
Nepálím svíčky, není to zdravé a nemám ráda chemické vůně. Navíc teda ty ceny jsou opravdu vysoké, to si radši koupím něco jiného.
Pokud máme rýmu nebo mám náladu na vůni, dám si éterický olej do difuzéru.