Obojek Foresto a spaní psa v posteli

So
685
23.12.16 09:55

Obojek Foresto a spaní psa v posteli

Dobrý den,

potřebovala bych poradit zda můžu psovi nasadit obojek Foresto i když s námi spí v posteli? Máte někdo zkušenosti. Není to nebezpečné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
877
23.12.16 10:01

Nasi psi ho letos meli uz potreri, take s nami spi v posteli a nikdy zadny problem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4224
23.12.16 10:09

Používáme 6 let na obě naše holky, spí s náma v posteli, válí se na gauči a v pohodě :palec: A dobrý výběr, za mě Foresto funguje nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13177
23.12.16 10:19

Taky Foresto a taky spí v posteli a bez problémů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
23.12.16 10:30

Zkuste si obojek na kůži, já jsem na psí obojky proti parazitům alergická. Jinak látky obsažené v obojku se kůží vstřebávají do těla, ale je to tak malé množství, že to nebezpečné není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
So
685
23.12.16 10:31

Děkuji za rady. Takže jdu do toho. Trochu mě to vyděsilo v tom příbalovem letáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
So
685
23.12.16 10:39

Jinak přeji krásné Vánoce a děkuji za rady. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
23.12.16 10:41

@So neni to moc zdrave. Ja obojek zrusila. Davam tabletu bravecto proti blecham/klistatum a uz druhy rok nevim, co je kliste. Vyrobce garantuje ucinek 12tydnu, ja jej davam klidne po 18 a pusobi porad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
So
685
23.12.16 11:29

No právě na tu tabletu jsem nečetla moc pozitivních ohlasů. Připadá mi více nebezpečná. Pokud psovi neudělá dobře co pak. Obojek lze sundat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
23.12.16 11:52

@So jako chovatelka mam celkem rozhled a zatim jsem negativni ohlas neslysela :) sama jsem se rozhodovala rok, zda tabletu dat ci ne. Rozhodlo u me to, ze pipety/obojky pusobi na zaklade pesticidu. Tablety ne. Jsou tedy mensi zatez. Mam u psa pravidelne delane i odbery a jsou ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.16 21:05

Dobrý večer, chci dát psovi obojek, ale před tím se chci zeptat, zda někdo zažil horší alergické reakce na obojek. Pipety na blechy nám již nezabírají a tabletu bravecto a podobné jiné nechci dát.

• Citovat
  • Upravit
5415
23.12.16 21:09
@Anonymní píše:
Dobrý večer, chci dát psovi obojek, ale před tím se chci zeptat, zda někdo zažil horší alergické reakce na obojek. Pipety na blechy nám již nezabírají a tabletu bravecto a podobné jiné nechci dát.

Vetsinou byva reakce na kuzi (vyrazka, strupy, sucha kuze, vypadaji chlupy) vymizi po sundani obojku. Pipety nam jiz bohuzel take nefungovaly, posledni, ktera jakz takz zabirala byla ceska -top spot, byla ucinnejsi jak treba advantix/frontline, ale dele se vstrebavala a v den podani pes smrdel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.16 21:33

Takže nic závažnějšího? Stačí jen sundat obojek a odkoupit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.16 21:34

Okoupat. Chybka se vloudila. :)

• Citovat
  • Upravit
5415
23.12.16 21:53
@Anonymní píše:
Takže nic závažnějšího? Stačí jen sundat obojek a odkoupit?

Tak tak :) pripadne pomuze i dithiaden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný