Obraz rodiny

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
8.2.16 12:57

obraz rodiny

Hezky den holky, chtela bych Vas poprosit o radu a inspiraci na rodinnou fotku, kterou bych si chtela zaramovat jako obraz v obyvaku. Nevim, jestli si mame vyfotit obliceje, nebo jen treba nejak zajimave proplect ruce? Prosim Vas o nejaky napad =) Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4624
8.2.16 13:04

Mě by se líbila panoramatická fotka, buď hlaviček (polocelků) přimknutých k sobě, nebo nějak v sedě na zemi, prostě tak, aby z toho mohlo vzniknout panorama. Mám ráda jednoznačné, jednoduché a zbytečně nekomplikované věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
8.2.16 13:11
@Mejnrd píše:
Hezky den holky, chtela bych Vas poprosit o radu a inspiraci na rodinnou fotku, kterou bych si chtela zaramovat jako obraz v obyvaku. Nevim, jestli si mame vyfotit obliceje, nebo jen treba nejak zajimave proplect ruce? Prosim Vas o nejaky napad =) Diky moc

Ideálně dojít si někam do atelieru, nechat se vyfotit. Fotograf určitě udělá víc fotek, z kterých si budete moc vybrat a bude vědět, jak vás nastavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.16 13:15

Máme jen nohy, ťapky, vypadá to moc hezky…

• Citovat
  • Upravit
15
8.2.16 13:44

Fotografku mame domluvenou, ale chtela bych se dopredu pripravit, jak se nechat vyfotit…proste hledam inspiraci. Jinak nozky urcite zaradime mezi vyber!!! super napad!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25080
8.2.16 13:49
@Anonymní píše:
Máme jen nohy, ťapky, vypadá to moc hezky…

Tak ta je boží… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25080
8.2.16 13:50

@Mejnrd Já mám ráda fotky, kde jsou hlavy dokola (leží se zemi). Jinak fotograf bude mít určitě nápadů spoustu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25080
8.2.16 13:52

Nebo je pěkné, ale takové obyčejné, vleže na břiše a vyfotit obličeje. Je to takové pohodové a lichotí to, páč nevznikají podbradky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat