Obraz rodiny
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
obraz rodiny
Hezky den holky, chtela bych Vas poprosit o radu a inspiraci na rodinnou fotku, kterou bych si chtela zaramovat jako obraz v obyvaku. Nevim, jestli si mame vyfotit obliceje, nebo jen treba nejak zajimave proplect ruce? Prosim Vas o nejaky napad =) Diky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mě by se líbila panoramatická fotka, buď hlaviček (polocelků) přimknutých k sobě, nebo nějak v sedě na zemi, prostě tak, aby z toho mohlo vzniknout panorama. Mám ráda jednoznačné, jednoduché a zbytečně nekomplikované věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mejnrd píše:
Hezky den holky, chtela bych Vas poprosit o radu a inspiraci na rodinnou fotku, kterou bych si chtela zaramovat jako obraz v obyvaku. Nevim, jestli si mame vyfotit obliceje, nebo jen treba nejak zajimave proplect ruce? Prosim Vas o nejaky napad =) Diky moc
Ideálně dojít si někam do atelieru, nechat se vyfotit. Fotograf určitě udělá víc fotek, z kterých si budete moc vybrat a bude vědět, jak vás nastavit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fotografku mame domluvenou, ale chtela bych se dopredu pripravit, jak se nechat vyfotit…proste hledam inspiraci. Jinak nozky urcite zaradime mezi vyber!!! super napad!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Máme jen nohy, ťapky, vypadá to moc hezky…
Tak ta je boží… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mejnrd Já mám ráda fotky, kde jsou hlavy dokola (leží se zemi). Jinak fotograf bude mít určitě nápadů spoustu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo je pěkné, ale takové obyčejné, vleže na břiše a vyfotit obličeje. Je to takové pohodové a lichotí to, páč nevznikají podbradky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit